ΕΠΣ Έβρου: Μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕ Διδυμοτείχου! Απέκτησε και τον Σεργκέι Αγγελακάκη

Την απόκτηση του  Σεργκέι Αγγελακάκη ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου, που έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, δείχνοντας τις διαθέσεις της ενόψει της νέας σεζόν που ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Έβρου θα προκριθεί απευθείας στην Γ’ Εθνική χωρίς μπαράζ.

Ο Αγγελακάκης θεωρείται από τα πιο γρήγορα “πιστόλια” του εβρίτικου ποδοσφαίρου. Φανατικός οπαδός του Ντέμη Νικολαΐδη, για μια δεκαετία ήταν η βασική επιθετική αιχμή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της ομάδας δηλαδή από όπου ξεκίνησε και ο Ντέμης. Συχνά είχε προκαλέσει εντύπωση π πανηγυρισμός του με μάσκα του Ζορό, θυμίζοντας έναν άλλον άσσο της Ένωσης, τον Ισμαελ Μπλάνκο (θυμηθείτε σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ)

Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος πλέον με την φανέλα του Άλεξ, παρά το γεγονός ότι έχασε πολλούς αγώνες λόγω τραυματισμού. Πρώτος ήταν ο Χρήστος Γιαννόπουλος, με τον οποίον εκτιμάται ότι θα συνθέσουν πλέον ένα αχτύπητο επιθετικό δίδυμο στην ΑΕ Διδυμοτείχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγγελακάκης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από το Διδυμότειχο. Η ανακοίνωση των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου αναφέρει τα εξής:

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μετά από αρκετά χρόνια ο επιθετικός Σεργκέ’ι’ Αγγελακάκης επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αναδείχτηκε,χωρίς πολλές συστάσεις ένας εκ των καλύτερων επιθετικών που έχει αναδείξει ο νομός μας με χρόνια παρουσία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Γ εθνική επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της. Σεργκέ’ι’ καλώς ήρθες στην οικογένεια μας.Συνεχίζουμε…