«Ζήτημα χρόνου η αποχώρηση της διοίκησης Γκιρτζίκη», υποστηρίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο της σχόλιο αναφορικά με το αποτέλεσμα της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, με τους “ασπρόμαυρους” να τονίζουν πως η αποχώρηση του ξανθιώτη προέδρου της ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη είναι πλέον κοντά.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αποτελεί μία πρωτοφανή ήττα για την παράταξη του Γιώργου Γκιρτζίκη και στον ΠΑΟΚ, τόνιζαν από τον ΠΑΟΚ και πρόσθεταν πως η αποχώρησή του από την προεδρία της ΕΠΟ είναι πλέον θέμα χρόνου.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για ηθικό ζήτημα, με δεδομένο ότι παρά την τόσο οριακή ψηφοφορία, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα συνεχίσουν να φτιάχνουν τους πίνακες των διαιτητών και να ασκούν διοίκηση για το επόμενο διάστημα, μέχρι και τις εκλογές του Οκτώβρη.

Πάντως, επίσημη ανακοίνωση δεν βγήκε. Απλά έγινε μια διαρροή, σύμφωνα με την οποία στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλεγαν με νόημα για τις εξελίξεις, έτσι όπως τουλάχιστον αυτές αναμένεται να δρομολογηθούν:

«Μπορούμε να θεωρούμε ζήτημα χρόνου την αποχώρηση της διοίκησης Γκιρτζίκη. Η οριακή πλειοψηφία σε ονομαστική ψηφοφορία είναι μία πρωτοφανής ήττα του.  Και πλέον τίθεται και ηθικό θέμα, ποιο είναι αυτό; Πως με τόσο οριακή πλειοψηφία, μπορεί η νυν διοίκηση της ΕΠΟ να κάνει τους πίνακες της διαιτησίας για την νέα περίοδο και γενικά να ασκεί διοίκηση; Είναι προτιμότερο να φύγει άμεσα πριν από τις επόμενες εκλογές».