Γ΄ Εθνική: Τα συγχαρητήρια της ΑΕ Κομοτηνής στους αριστούχους αθλητές της

Ποιος είπε ότι ο αθλητισμός και το διάβασμα δεν συμβαδίζουν; Έξι αθλητές της εφηβικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής έδωσαν τη δική τους μάχη στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και πλέον κάνουν όνειρα για τη σχολή που θέλουν να περάσουν.

Οι Θοδωρής Λεφής, Θωμάς Κάλτσος και Τάσος Γκιρίτσης, Ηλίας Μπορμπίδης, Ανδρέας Καντές και Λευτέρης Γαρυφαλλίδης με τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις απέδειξαν ότι όποιος έχει θέληση μπορεί να πετύχει και να συνδυάσει πολλά πράγματα. Χωρίς να στερηθούν τις προπονήσεις και τους αγώνες με την ομάδα τους πέτυχαν οι περισσότεροι υψηλές βαθμολογίες, ανοίγοντας την πόρτα για σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το ThrakiSportS τους εύχεται καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες εντός και εκτός παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για τους αθλητές της:

Περήφανοι για τα παιδιά μας…

Πιστοί στα ιδανικά μας και προσηλωμένοι στο ρητό “νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ” είμαστε υπερήφανοι για τις βαθμολογίες των αθλητών της τρίτης λυκείου , οι οποίοι ετοιμάζονται για την πρόσβαση τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ετσι λοιπόν οι Θοδωρής Λεφης, Θωμάς Κάλτσος και Τάσος Γκιριτσης ξεπέρασαν τα 17.000 μόρια, ο Ηλιας Μπορμπιδης κυμάνθηκε υψηλότερα απο τα 14.500 μόρια ενω Ανδρέας Καντες και Λευτέρης Γαρυφαλλιδης κινήθηκαν στην βάση, έχοντας ομως πολλές επιλογές πρόσβασης σε αξιόλογες σχολές!!

Σαν σύλλογος είμαστε δικαιωμένοι για αυτα τα παιδια, καθώς εκτος απο συνεπείς αθλητές και αξιόλογοι χαρακτηρες ειναι και μαθητές με προγράμμα..

Παντα επιτυχίες παιδια!