Πύρρειος η νίκη της Ασπίδας εναντίον των Νέων Μουδανιών! Τρεις Ξανθιώτισσες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο…

Μπορεί η Ασπίδα Ξάνθη να κέρδισε πολύ εύκολα τα Νέα Μουδανιά με 78-37(θυμηθείτε ΕΔΩ), όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον ελαφρύ τραυματισμό μίας παίκτριας της Ασπίδας και τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς δύο παικτριών της ομάδας της Ξάνθης.  Η πρώτη έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί και στους δύο αγώνες, ενώ οι άλλες δύο πρώτες χάνουν τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Συγκεκριμένα η Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά, η Βίκη Καραλίδου(στην φωτογραφία ενώ ετοιμάζεται να πάρει το μετάλλιο απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και η Ειρήνη Χαλκίδου τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και χρειάστηκε να μεταφερθούν άμεσα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Η Μεχμέτ Ουστά έχει ένα πρόβλημα στο δεξί ώμο, η κατάσταση της όμως είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες δύο συμπαίκτριες της και το πρωί του Σαββάτου θα εξεταστεί και πάλι, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια να είναι αυξημένη.

Η Καραλίδου έχει επίσης πρόβλημα στον δεξί ώμο της, με τους γιατρούς που την εξέτασαν να κάνουν διάγνωση για κάκωση στον ώμο, ενώ η Χαλκίδου αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο, με τις πιο ενθαρρυντικές προβλέψεις των γιατρών να κάνουν λόγω για κάκωση, ενώ οι πιο δυσοίωνες για ρήξη χιαστών. Τη Δευτέρα που θα έχει επιστρέψει η αποστολή στην Ξάνθη θα γίνει μαγνητική στη Χαλκίδου για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, ενώ αν χρειαστεί θα γίνει το ίδιο και στην Καραλίδου. Το σίγουρο είναι πως με βάση την απόφαση των γιατρών και οι δύο δυστυχώς  δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τις συμπαίκτριες τους στους δύο αγώνες που απομένουν.