Τριήμερο υπερθέαμα πολεμικών τεχνών στην Κομοτηνή με προσπάθεια για… ρεκόρ γκίνες!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πολεμικών Τεχνών ‘’Άπω Ανατολή’’ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα διοργανώσει το ετήσιο σεμινάριο-πρωτάθλημα του Συνδέσμου που θα λάβει χώρα στο κλειστό γήπεδο της Κομοτηνής απο τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου.

Η Διοργάνωση θα περιέχει σεμινάριο, με εκπαίδευση και παρουσίαση διαφόρων πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων, με συνολικά 9 εκπαιδευτικές ώρες και κύρια εκπαίδευση, στο Daito Ryu Aiki Jujutsu (Τεχνική μάχης των Σαμουράι). Επίσης θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις επιδείξεων από όλες τις σχολές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και όπως κάθε χρόνο, την τελευταία μέρα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Nunchaku της ‘’Άπω Ανατολής’’ με συμμετοχές συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 Η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης φέτος θα είναι η προσπάθεια κατάρριψης ενός παγκοσμίου ρεκόρ Guinness από τον εθνικό εκπαιδευτή  Άγη Βεσεξίδη. Η προσπάθεια για κατάρριψη του ρεκόρ θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο θερινό θέατρο Κομοτηνής στις 8 το απόγευμα και θα είναι «Τα περισσότερα κοψίματα στόχων με σπαθί σε ένα λεπτό».