Σαν μια οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια δύο μελών της η πρωταθλήτρια στο Regions’ Cup ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης (+photos)

Μετά την βάφτιση του γιου του αρχηγού και γκολκίπερ της ομάδας Γιάννη Ρούφου (θυμηθείτε ΕΔΩ) οι παίκτες της επίλεκτης μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης, που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Α’ φάση του Regions’ Cup που διεξήχθη στο Σαν Μαρίνο, βρήκαν ακόμη μια καλή ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να γιορτάσουν σαν μια μεγάλη οικογένεια τα γενέθλια δύο εκ των μελών της ομάδας.

genethlia koto-sari2Ο λόγος για τους επιθετικούς της ομάδας Πάρη Κοτόπουλο και Πέτρο Σαρηγιαννίδη(φωτο δεξιά) που γιόρτασαν μαζί με τους φίλους και συμπαίκτες τους στην μεικτή ομάδα τα γενέθλια τους, κάνοντας ένα μικρό γλέντι.

Το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι παίκτες (κάποιοι λίγοι αι απόντες ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι), ενώ στην συντροφιά των παικτών που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Σαν Μαρίνο βρισκόταν και η κούπα που κατέκτησαν κερδίζοντας στον τελικό της Ελλάδας την ΕΠΣ Εύβοιας.

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο κέρδος πέρα απο τις εμπειρίες που κέρδισαν οι Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές είναι το γεγονός της δημιουργίας οικογενειακού κλίματος στις τάξεις της ομάδας και φιλίες που μοιάζουν πλέον δυνατές.

Πλέον, ευχή όλων είναι η φιλία αυτών των παιδιών να αντέξει και με την φθορά του χρόνου, αλλά και να αποτελέσει καλή αφορμή για να βελτιωθούν τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου τα παιχνίδια στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.