Στον… «αέρα» με απόφαση του Εφετείου Θράκης η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας

Εξελίξεις υπάρχουν στην ΕΠΣ Δράμας, παραμονές της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ και λίγους μήνες πριν τις εκλογές της Ομοσπονδίας, μετά από απόφαση του Εφετείου Θράκης στο οποίο είχε προσφύγει η διοίκηση Χατζησαρόγλου κατά της πρωτόδικης απόφασης, που δικαίωνε την «αντιπολίτευση» και διέτασε την επανάληψη των εκλογών επειδή ψήφισαν παράνομα τέσσερα σωματεία.

Η  ταχθείσα  εύλογη προθεσμία στον  πληρεξούσιο δικηγόρο της Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ  να  προσκομίσει τις σχετικές εκθέσεις  επίδοσης προς τα άλλα σωματεία , παρήλθε  ΑΠΡΑΚΤΗ.

Σημειωτέον ότι τη συζήτηση της εφέσεως  επέσπευσε το εγκαλόν αθλητικό σωματείο με  την επωνυμία ‘’ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  (Ε.Π.Σ.) ΔΡΑΜΑΣ».

Με βάση αυτήν την εξέλιξη η αντιπολίτευση στην ΕΠΣ Δράμας προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει άμεσα αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης στην Ένωση. Από την πλευρά της η διοίκηση, που θεωρεί ότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, θα προβεί σε επαναφορά της έφεσης, για να μπλοκάρει τις νομικές κινήσεις της αντιπολίτευσης και να μπορέσει έτσι να ψηφίσει την Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.