Χρυσό μετάλλιο για άλλη μια φορά ο Μπανιώτης αλλά με απογοητευτική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας

«Θέλω να ξεχάσω αυτόν τον αγώνα. Δεν ήταν καλές οι συνθήκες διεξαγωγής του, αλλά ας μην ψάχνουμε για διακιολογίες. Η προετοιμασία έχει πάει καλά, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν, ωστόσο εδώ δεν βγήκε μια καλή επίπδοση. Ελπίζω να βγει στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ, που αποτελεί τον πρώτο στόχο της χρονιάς και ακολούθως στο Ρίο».

Με τα λόγια αυτά σχολίασε ο Κώστας Μπανιώτης την εμφάνισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Λόγια πάνω από όλα αυτοκριτικής, από έναν μεγάλο πρτωαθλητή που δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του. Ο άλτης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, μόνιμος πανελληνιονίκης την τελευταία δεκαετία στο ύψος, κατέκτησε άλλο ένα χρυσό στην Πάτρα.

Όμως αυτό ήρθε με μια πολύ χαμηλή επίδοση, μόλις στα 2.13μ. Εκεί τοποθετήθηκε ο πήχης, όταν όλοι οι άλλοι αθλητές είχαν ολοκληρώσει την προσπάθειά τους. με την πρώτη πέρασε, πήρε το χρυσό και μετά τοποθέτησε τον πήχη στα 2.20μ. Απέτυχε την πρώτη, απέτυχε την δεύτερη, απέτυχε την τρίτη. Η απογοήτευση ήταν εμφανής στο πρόσωπό του και καταγράφηκε και από τις οθόνες της ΕΡΤ3.

Πάντως παραμένει το γεγονός ότι πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό στην συλλογική του. Αλλά ο Κώστας Μπανιώτης επιμένει ότι ο στόχος δεν ήταν αυτός ο αγώνας. Στόχος είναι το Ευρωπαϊκότου Άμστερνταμ και ξεχνώντας την κακή εμφάνιση του Σαββάτου, επιμένει: «Πάμε στο Αμστερνταμ και εκεί θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Το επίπεδο δεν είναι εξωφρενικό, όπως τα προηγούμ,ενα χρόνιοα. αλλά θα έχει υψηλό επίπεδο, ιδιαιτερότητα λόγω χώρας και οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο».

 width=