ΕΠΣ Θράκης:Κρίσιμες εξελίξεις στον Αστέρα Αιγείρου σκέψεις αποχώρησης απο τον πρόεδρο

Πολύ σημαντικές είναι οι εξελίξεις στον Αστέρα Αιγείρου, μετά την αρνητική και μικρή παρουσία κόσμου στην Γενική Συνέλευση της ομάδας με τον πρόεδρο του Αστέρα Πατρωνίδη με ανάρτηση του να προαναγγέλλει αποχώρηση του απο τα κοινά του συλλόγου.

Είναι μια εξέλιξη που αναμφίβολα φέρνει μεγάλη ανησυχία για το μέλλον του συλλόγου με τον πρόεδρο της ομάδας  κ. Πατρωνίδη όπως αναφέρει το Rodopisports να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να περιμένει μέχρι τα τέλη  του Ιουνίου μήπως και υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο που αγαπά τον Αστέρα Αιγείρου, και από εκεί και μετά όπως τόνισε θα δώσει τα δελτία στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του Αστέρα Αιγείρου αναφέρει τα εξής:

«Μετά και τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία παραβρεθήκαμε μόνο δύο άτομα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος! Αποχωρώ από την ομάδα μετά από τρία χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων πιστεύω ότι έδωσα όλη μου την ψυχή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε (ΔΣ και ποδοσφαιριστές) καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φώτη Κωνσταντινίδη που θεωρώ ότι έχει να δώσει ακόμα πολλά σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο της Θράκης. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Δημήτρη Ζούκα που μας βοήθησε αναλαμβάνοντας την παιδική ομάδα. Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Θα περιμένω μέχρι τέλη Ιουνίου αν θα ενδιαφερθεί κάποιος για την ομάδα. Στη συνέχεια θα μοιράσω τα δελτία σε όλα τα παιδιά..»