Ο απολογισμός των θρακιωτών διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών στην Super League

Αρκετά καλά, από πλευράς ποσότητας ορισμών, τα πήγαν οι θρακιώτες διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές στο πρωτάθλημα της Super League, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα diaititis.

Αναφορικά με τις σφυρίχτρες της μεγάλης κατηγορίας, ο Βαγγέλης Κιοτζένης της ΕΠΣ Ξάνθης είχε συνολικα 19 παρουσίες στην σεζόν. Από αυτές οι 8 ήταν ως πρώτος διαιτητής στο πρωτάθλημα και οι δέκα ως τέταρτος, ενώ σφύριξε και σε έναν αγώνα κυπέλλου.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρέθηκε ο Γιώργος Κύζας της Δράμας με 23 ορισμούς (13 στο πρωτάθλημα, επτά ως τέταρτος και τρεις στο κύπελλο), ενώ ακολούθησαν Λαμπρόπουλος και Αρετόπουλος (αμφότεροι είχαν επίσης από 13 ορισμούς ως πρώτοι διαιτητές στο πρωτάθλημα, αλλά λιγότερους στο κύπελλο ή ως τέταρτοι).

Αναφορικά με τους επόπτες, από την λίστα των 55 ο Χασάν Κούλα  βρέθηκε στην δεκάδα με 13 ορισμούς (11 στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο). Στους 15 ορισμούς, με δύο παραπάνω στο κύπελλο, βρέθηκε η πρώην διαιτητής του Συνδέσμου Θράκης Χρύσα Κουρομπίλια. Ο Αϊχάν Χούσκογλου από την Ροδόπη είχε επτά ορισμούς στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Τέλος, αναφορικά με τους παρατηρητές ο Βασίλης Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης βρίσκεται στην 6η θέση της σχετικής λίστας με 11 ορισμούς στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο, ενώ στην 10η βρέθηκε ο Μιχάλης Ντάκος στης Ξάνθης με 10 ορισμούς σε Super League και επίσης τρεις στο κύπελλο. Πρώτοι οι Λιόλιος και Μπίκας με 16 ορισμούς στο σύνολο…