Η γιορτή της αντισφαίρισης στο Πανθρακικό Στάδιο από τους δύο συλλόγους της Κομοτηνής

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αθλητική γιορτή αντισφαίρισης στο Νομού Ροδόπης. Πρωταγωνιστές τα παιδιά της Ακαδημίας τένις του Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ροδόπης και τα παιδιά του Π.Ο.Α. Κομοτηνής. Σκοπός η ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη της Κομοτηνής και την ευρύτερη περιοχή του νομού.

Με σύμμαχο τον καιρό και με αγάπη  προς το άθλημα πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουνίου 2016 το τουρνουά αντισφαίρισης μεταξύ των δύο συλλόγων της Κομοτηνής, στο οποίο συμμετείχαν  40  παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 6 έως 12 ετών. Διεξήχθησαν παιχνίδια σε κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο στο ένα tie break στους ( 7 πόντους) για το κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο και στα τέσσερα νικηφόρα game για το πράσινο επίπεδο.

Με αυτοπεποίθηση και αγωνιστικό πνεύμα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, όλα τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια με όλους, ενώ μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν σε όλους.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και μελλοντικούς αθλητές για την συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητά τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς για την υπομονή και τη συνέπεια στις προπονητικές απαιτήσεις τους αθλήματος για κάθε εβδομάδα του χρόνου.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κομοτηνής για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον αγωνιστικό χώρο αντισφαίρισης του Πανθρακικού σταδίου Κομοτηνής στις 11 και 12 Ιουνίου 2016», τονίζει σε ανακοίνωση της ο ΣΑΕΦΑ.