ΕΠΣ Έβρου: Με την επιστροφή στο πρωτάθλημα γιορτάζει τα 35 του χρόνια ο ΟΦΙ Ισαακίου

Την επαναλειτουργία του ΟΦΙ Ισαακίου και την συμμετοχή του και πάλι στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο facebook ο ΟΦΙ Ισαακίου. Μάλιστα, η ομάδα όπως έχει γράψει το ThrakiSportS προχώρησε σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη των ακαδημιών της(είναι η δεύτερη ομάδα που πράττει κάτι τέτοιο στην περιοχή μετά την ΑΕ Διδυμοτείχου), κάτι που αναμένεται να την ενισχύσει και με νέα παιδιά στην προσπάθεια που θα κάνει.

«Τίποτα δεν τελείωσε !!!! Ίσα ίσα κάτι νέο μόλις ξεκινά. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Ο.Φ.Ι Ισαακιου επιστρέφει ξανά στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Ανανεωμένος και μία πολύ μεγάλη συνεργασία για τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ για την ίδρυση ακαδημιών. Την ομάδα θα στελεχώνουν παιδιά από τις ακαδημίες και φυσικά έμπειροι παίχτες οι οποίοι θα βοηθούν τους νεότερους ώστε και αυτοί κάποια μέρα να γίνουν έμπειροι και ίσως και καλύτεροι», επισημαίνει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ Ισαακίου, που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια από την ίδρυσή του (το 1981) ενώ πριν ένα χρόνο είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στον όμιλό του στην Β’ Κατηγορία αλλά δήλωσε αδυναμία όχι μόνο να ανέβει στην Α’ ΕΠΣ Έβρου αλλά τελικά γενικότερα να αγωνιστεί, καταλήγει: «Η νέα προσπάθεια μόλις ξεκίνησε και θα θέλαμε όλον τον κόσμο ξανά κοντά να μας για μας να στηρίζει και να μας δίνει κουράγιο… ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ».