Α2 Ανδρών: Αντιδράσεις από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης στον καταρτισμό των ομίλων

Έντονες είναι ήδη οι πρώτες αντιδράσεις των σωματείων της Θεσσαλονίκης που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών στο βόλεϊ, στο οποίο συμμετέχουν και οι ομάδες της ΓΕ Αλεξανδρούπολης και της ΑΕ Κομοτηνής, μετά την ανακοίνωση του διαχωρισμού των ομίλων!

Ως γνωστόν, το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (βόρειο και νότιο), καθένας εκ των οποίων θα έχει δύο υποομίλους. Όσον αφορά στις ομάδες του Βορρά, μπορεί ο όμιλος που θα μετέχουν οι ομάδες της Θράκης να είναι πιο ισορροπημένος, από άποψης γεωγραφικών κριτηρίων, ωστόσο, το ίδιο δεν συμβαίνει και με τον πρώτο υποόμιλο.

Και αυτό γιατί στον εν λόγω θα συμμετέχουν δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, τρεις της Πάτρας, μία της Πιερίας, μία της Πρέβεζας, μία της Κοζάνης και μία της Θεσσαλονίκης. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι δύο της Θεσσαλονίκης, που θα κληρωθούν στον 1ο υποόμιλο (η κλήρωση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα), θα έχουν να ταξιδέψουν τρεις φορές μέχρι την Πάτρα, κάτι που σημαίνει μεγάλη οικονομική επιβάρυνση στο μπάτζετ τους.

Για αυτό και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, που τρέμουν μήπως κληρωθούν σε αυτόν τον όμιλο, δεν αποκλείουν ακόμα και την αποχώρηση από την κατηγορία. Ήδη έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στο Παλέ Ντε Σπορ η συνάντηση των εκπροσώπων των συλλόγων, που τη νέα χρονιά θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, με αφορμή τον «απαράδεκτο» – όπως έχει χαρακτηριστεί από τους περισσότερους – διαχωρισμό των ομίλων του πρωταθλήματος.

Βέβαια, οι ομάδες της Θράκης επιθυμούσαν αυτόν τον διαχωρισμό, που περιορίζει σε έξι τα ταξίδια τους και όλα μέχρι την Θεσσαλονίκη και όχι πιο μακριά, αλλά οι Θεσσαλονικείς διαφωνούν και το τι θα συμβεί θα δείξει…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ