Αντιπρόεδρος στην Volley League εξελέγη o πρόεδρος της Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης

Στο νέο προεδρείο της Volley League μετά από απουσία ενός έτους θα έχει εκπροσώπηση ο Έβρος. Μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή ήταν ο τότε πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας που ήταν γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ.

Για την σεζόν 2016-2017 η εκπροσώπηση θα είναι από την Ορεστιάδα, αφού ο πρόεδρος του ΑΟΟ Βασίλης Γκιζάνης ανέλαβε β’ αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα.

Στην θέση του προέδρου επανεξελέγη ο ο Παντελής Ταρνατόρος, που ανανέωσε τη θητεία του λαμβάνοντας 11 ψήφους υπέρ και ένα λευκό (του Παναθηναϊκού). Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες εκπρόσωποι και των 12 ΤΑΑ , συμπεριλαμβανομένων του Ηρακλή Χαλκίδας και του Κύζικου που ανέβηκαν από την Α2 Ανδρών.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

Προηγήθηκε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. από τον πρόεδρο για τις εξελίξεις γύρω από τα ζητήματα της αδειοδότησης της νέας αγωνιστικής περιόδου, το θέμα των Ανωνύμων Εταιριών και προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός των τμημάτων της ΕΣΑΠ (Οικονομικού, Αγωνιστικού, Μάρκετινγκ, Προβολής και Τύπου) με τα πεπραγμένα της περίοδου 2015-16. Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες και η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος
Ειδικός Γραμματέας: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης
Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκουμότσιας
Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης
Β΄αντιπρόεδρος: Βασίλης Γκιζάνης