Βαλκανικό Τουρνουά: Ήττα με 6-0 από τη Μάσινακ Νις και αποκλεισμός για τη Μεικτή Θράκης

Μετά την ήττα της με 2-0 από την Ολύμπια Σόφια το πρωί του Σαββάτου, η Μεικτή Θράκης γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου άλλη μία, αυτή τη φορά πιο βαριά από την Μάσινακ Νις με 6-0, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τελευταία θέση του Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης στην Αλεξανδρούπολη και να αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Σέρβες ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήραν δίκαια το τρίποντο και την πρόκριση στον τελικό. Εκεί η Μάσινακ θα βρει μπροστά της τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 1η θέση με 4 βαθμούς καθώς αμφότερες είχαν απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία στους αγώνες που έδωσαν.

Για τη ΜΕικτή Θράκης στον απογευματινό αγώνα βασικές ξεκίνησαν οι Μανιάκα, Ναλμπάντη, Κατσαρού, Ζαχαρία, Γιαμπούρη, Περιβοπούλου, Καργιώτη, Βλάχου, Μετοικίδου, Ντεφίδου, Λισγάρα. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Τσουκαλά, Πατεράκη, Σεβδαλή, Βασιλειάδου και Κουπετσίδου. Προπονητής της ομάδας που δημιουργήθηκε για αυτό το τουρνουά ήταν ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες που αντιμετώπισε η Μεικτή Θράκης είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους με συμμετοχή στο Τσαμπιονς Λιγκ. Μετά λοιπόν από τα αποτελέσματα και την βαθμολογία, η Μάσινακ Νις από τη Σερβία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον  τελικό (Κυριακή 05/06, 19:00) και η Ολύμπια Σόφιας θα κοντραριστεί με το Ναβόμπι Ιάσι για την τρίτη θέση στον μικρό τελικό (Κυριακή 05/06, 11:00).