Πρεμιέρα με θρίαμβο για την ΕΠΣ Ξάνθης στο Σαν Μαρίνο! Διέλυσε με 4-0 την ZMSK του Καζακστάν

Αποστολή στο Σαν Μαρίνο: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Α’ προκριματική φάση του Region’s Cup η επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που στην πρώτη της Ευρωπαϊκή συμμετοχή επικράτησε με 4-0 του Καζακστάν.

Οι Ξανθιώτες πραγματοποίησαν ονειρική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, μπαίνοντας πολύ δυνατά απο το πρώτο δευτερόλεπτο. Στο πρώτο μόλις λεπτό η ομάδα της Ξάνθης απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με τον Τερζάκη να προλαβαίνει την έξοδο του Καμπίλοφ που χρησιμοποίησε το χέρι του και είδε ορθά την κόκκινη κάρτα απο τον Ελβετό διαιτητή της αναμέτρησης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Γιάννης Καραγκιόζης εκτέλεσε το φάουλ ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των Καζάκων Αμπντικαρίμοφ που πέρασε στο ματς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του με τον Κωνσταντίνο Τουργαίδη που ακολούθησε την φάση με κεφαλιά να πετυχαίνει το παρθενικό γκολ της Ξανθιώτικης ομάδας στην Ευρώπη. Στο 34′ μετά από εξαιρετική πάσα του Ζάικου στον Γιάννη Καραγκιόζη που βγαίνει μόνος απέναντι στον Ανουαρκάνοφ και με πλασέ τον νίκησε για το 2-0.

Στο 36′ ο Γιάννης Καραγκιόζης μπήκε με ωραία ενέργεια στην περιοχή και με ωραία τρίπλα ανάγκασε τον Σαγκιντίκοφ να τον ανατρέψει, την εκτέλεσε ανέλαβε ο Στέλιος Τουργαίδης που ευστόχησε για το 3-0. Ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λάζαρος Μαυρόπουλος διεύρυνε το προβάδισμα της Ξανθιώτικης ομάδας που ολοκλήρωσαν το απολαυστικό πρώτο μέρος με 4-0 υπέρ τους.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι Ξανθιώτες είχαν τον έλεγχο με τον ρυθμό ωστόσο να είναι φυσιολογικά πεσμένος, ενώ στο 68′ οι Καζάκοι θα μείνουν με εννέα παίκτες καθώς ο Σαγκιντίκοφ είδε την δεύτερη κίτρινη του Φενταγί Σαν για μαρκάρισμα στον Παπαδημητρίου. Οι παίκτες της ΕΠΣ Ξάνθης είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και πέμπτο γκολ, όμως μετά το 75′ η δυνατή βροχή που έπεσε δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των 20 ποδοσφαιριστών, με το 4-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας της Ξανθιώτικης ομάδας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φενταγί Σαν απο την Ελβετία, με βοηθούς τους Μπεκίμ Ζογκάι(Ελβετία) και Εμιλιάνο Αλμπάνι απο την Ιταλία. Ενώ τέταρτος θα είναι ο Ραφαέλε Ντελβέκιο απο την Ιταλία

Πλέον η Ξάνθη βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την γηπεδούχο ομάδα του Σαν Μαρίνο, ο αγώνας με το οποίο μοιάζει πλέον σαν τελικός καθώς νωρίτερα επικράτηση της Ν. Ουαλίας επίσης με 4-0 με αποτέλεσμα τόσο η Ουαλία όσο και το Καζακστάν να μην έχουν βαθμό.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απόστολος Κουτρουλός): Ρούφος, Πελτεκίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Αλί Ογλού, Τουργαίδης Κ., Μαυρόπουλος, Τουργαίδης Στ.(54′ Κωφίδης), Καραγκιόζης, Τερζάκης(73′ Καραπαζαρλής), Ζάικος(46′ Κοτζάκελης), Παπαδημητρίου.

ZMSK ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Όλεγκ Ζαμπίροφ): Καμπίλοφ, Αβντόνιν, Κλίνσκι, Σκουντάρνοφ(38′ Ρίσμπεκ), Καμισμπάγιεφ, Σαγκιντίκοφ, Αιτμπάγιεφ, Αμπντικάριμοφ(3′ Ανουαρκάνοφ), Τουρσινκούλοφ(17′ Μπογκομόλοφ), Ντουισεκούλοφ, Τουρσιμέντο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ THRAKISPORTS

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.