Ενσωματώθηκε το πρωί ο Βασίλης Τοροσίδης στην Εθνική Ανδρών

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης μαζί με τον Χοσέ Χολέμπας ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και συμμετείχαν το πρωί της Τρίτης στην προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται στο Ούζιτσε  για τον φιλικό αγώνα Σερβία – Κύπρος και έτσι η προπόνηση της Τετάρτης έγινε υπό την επίβλεψη των βοηθών του, Κώστα Τσάνα και Ηρακλή Μεταξά.

Τις προσεχείς ημέρες ο Ηρακλής Μεταξάς και ο Σταμάτης Αντωνίου θα παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα Αγγλία- Αυστραλία (27/5), ενώ ο κ. Αντωνίου θα παρακολουθήσει και τον φιλό αγώνα Ισπανία- Βοσνία (29/5), καθώς η Βοσνία επίσης βρίσκεται στον Όμιλο της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο 10:30 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η προετοιμασία της Εθνικής για τα ματς με την Αυστραλία ξεκίνησε την Δευτέρα με 13 ποδοσφαιριστές.

Στην προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχαν οι Καρνέζης, Καπίνο, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος και Χριστοδουλόπουλος, ενώ απουσίασαν οι Μάνταλος, Αραβίδης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μπακασέτας, Παπάζογλου, Καρέλης, Σάμαρης, Χολέμπας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος.

Πλέον προστέθηκαν και οι Χολέμπας και Τοροσίδης, τις επόμενες μέρες θα προστεθεί και ο Παπασταθόπουλος που μόλις το Σάββατο έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας ενώ εννοείται ότι ο Πέτρος Μάνταλος και γενικά οι παίκτες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου θα αργήσουν να ενσωματωθούν αφού έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.