Αν και με δεκάρι τον δήμαρχο Λαμπάκη, έχασε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από την μεικτή ομάδα των ΜΜΕ!!!

Μπορεί να είχαν στην σύνθεσή τους ακόμα και τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και μάλιστα με την φανέλα με το Νο10 στην πλάτη, ωστόσο απέναντι στην μεικτ’η των δημοσιογράφων της Αλεξανδρούπολης δεν θα ήταν δυνατό να τα βγάλει πέρα αυτή των δημοτικών υπαλλήλων της πρωτεύουσας του ‘Εβρου.

alex03Οι δημοσιογράφοι σεβάστηκαν-σεβαστήκαμε τους αντιπάλους  και τους κερδίσαμε μόνο με 1-0, με τέρμα του Αλεξόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Βέβαια, και να χάναμε, πάλι θα λέγαμε ότι κερδίσαμε γιατί δημοσιογράφοι είμαστε, ότι θέλουμε γράφουμε. Έτσι δεν μας κατηγορείτε συχνά οι πολιτικοί άρχοντες (και όχι μόνο);

Σημασία πάντως σε αυτό το ματς δεν είχε το τελικό αποτέλεσμα αλλά το μήνυμα ζωής, που ήταν “Στηρίξτε μας και δώστε μαζί μας… μια πάσα στο συνάνθρωπο”.

Στόχος του αγώνα ήταν η ενίσχυση του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και για τον λόγο αυτόν, οι «φίλαθλοι», αντί εισιτηρίου προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και ρούχα  για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπλίτες.

alex02Με την ομάδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως μπόορείτε να δείτε και στις εικόνες του e-evros, εκτός από τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, παρατάχθηκαν από αιρετούς οι Βαταμίδης, Κουκουράβας, Χατζηαναγνώστου, Ζιώγας, Ουζουνίδης, Πεμούσης, Τζανίδης, Βραχιόλογλου, Παντελίδης, Αραμπατζής και Βρύζας.

Από υπαλλήλους έπαιξαν οι Αναστασιάδης, Κυριαζής, Παπάζογλου, Κυρμιζής, Δαστερίδης, Παπαδάκης, Καλαϊτζίδης, Λιολιοσίδης, Σιδεράς, Παπανδρούδης, Παπαδόπουλος, Τσαγιαννίδης. Χρέη προπονητή άσκησαν οι Σαρηγιανίδη και Πεντίδης.

Από την ομάδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αγωνίστηκαν οι  Αλεξόπουλος, Αρζίδης, Κάλφας, Πανταζής, Πανταζίδης, Κυριακίδης, Μητριτζίκος,  Κουϊνέλης, Βασιλειάδης, Τσιχρίτζης, Σκεύας, Ντινούδης, Αετόπουλος, Λαζόπουλος, Ασπιώτης, Γελαδάρης και  Τσολάκης. Χίλια μπάβο σε όλους και… του χρόνου.