Ισόπαλο το “Ελ Θράκικο” των Αστυνομικών Ξάνθης και Ροδόπης! Ζωντανή για την πρόκριση η Ξάνθη

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το προτελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων αποτέλεσμα που είναι σχετικά καλό για την γηπεδούχο ομάδα της Ξάνθης, ώστε να ακολουθήσει  την Ροδόπη στην τελική φάση του πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας που θα γίνει στην Χαλκιδική απο τις 22 έως και τις 25 Μαΐου.

Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Παρασκευή οπού οι αστυνομικοί της Ξάνθης θα υποδεχτούν την Δράμα και θέλουν μόνο νίκη, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό για τους Ξανθιώτες είναι και το παιχνίδι στην Κομοτηνή οπού η Ροδόπη υποδέχεται τους άμεσους ανταγωνιστές τους αστυνομικούς της Χαλκιδικής με το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα να κρίνεται καθοριστικό. Σε περίπτωση νίκης της Ροδόπης η Ξάνθη ακολουθεί την έτερη ομάδα της Θράκης στην τελική φάση, σε περίπτωση ισοπαλίας θα πάμε σε αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με την Χαλκιδική, με το πιο απευκταίο σενάριο για τους Ξανθιώτες να είναι η νίκη της Χαλκιδικής που θα τους αφήσει εκτός.

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η έντονη βροχόπτωση στο δεύτερο μέρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες  των δύο ομάδων, που έμειναν στο 0-0 που κρίνεται δίκαιο.

Α.Δ. ΞΑΝΘΗΣ: Ηλιάσκος, Δαλακούρας, Φίλος, Κουτρουλός, Μπακάλογλου, Τερζάκης, Καραπαζαρλής, Καραουλάνης(73′ Τσαβός), Μουκτούρης(46′ Θάνος), Ζάρας, Κολγκιώνης

Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ: Αλμανίδης, Τσιπλακίδης Ζ., Τσορμπατζόγλου, Κολάκης, Γκανούδης, Τσιπλακίδης Α.(73′ Μακίδης), Παππούς, Γύλος, Ροδουσάκης, Παπαγεωργίου, Τουφεξής