Μπαράζ ανόδου: Πάτησε το χόρτο στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Προσκυνητών ενόψει Ορφέα

Το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες της Δόξας Προσκυνητών πάτησαν το χόρτο του ΔΑΚ Κομοτηνής, κάνοντας την προγραματισμενη προπόνηση ώστε να πάρουν μια πρώτη εικόνα από το γήπεδο που θα δώσουν και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια τους στα μπαράζ ανόδου.

Όλοι οι παίκτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, όχι μόνο από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και από τις εγκαταστάσεις σε αποδυτήρια και λοιπές υπηρεσίες, άλλωστε αυτό το στάδιο φιλοξενούσε αγώνες επιπέδου Super League την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο προπονητής Γιάννης Κλειτσιώτης δοκίμασε διάφορα σχήματα ώστε όλοι να είναι πανέτοιμοι για το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στον Ορφέα, που ξεκίνησε και αυτός με νίκη στην πρεμιερα των αγωνων μπαραζ.

Οπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην Καβάλα ο τεχνικός της Δόξας Προσκυνητών, «συνεχίζουμε για τον στόχο που βάλαμε στο δύσκολο πρωτάθλημα ενώ ζήτησε την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων της Ροδόπης στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Από την πλευρά του, ο Βάσκος, πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης, τόνισε πως η αρχή έγινε με το σπουδαίο διπλό στην Καβάλα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η γενική είσοδος σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Δόξας Προσκυνητών θα είναι στα 5 ευρώ και η κινητοποίηση είναι μεγάλη, οπότε αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής, μετά και την σπουδαία νίκη της επί του Ηρακλή Καβάλας.