Το πήραν απόφαση; Απών ο Πανθρακικός από το ΔΣ της Super League για τον καταρτισμό του προγράμματος των πλέι οφ

Χωρίς την παρουσία του Πανθρακικού και άλλων τεσσάρων ομάδων πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της Super League,  στο οποίο αποφασίστηκε η διαμόρφωση του προγράμματος των πλέι οφ του πρωταθλήματος μετά τα νέα δεδομένα που δημιούργησε ο ορισμός του τελικού του κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός την Τρίτη και η αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΚ – Πανιώνιος την περασμένη Κυριακή.

Στο Δ.Σ. της Λίγκας δεν έδωσαν το “παρών” πέρα από τον Πανθρακικό η επίσης υποβιβασμένη Καλλονή αλλά και οι Ηρακλής, Βέροια και Πλατανιάς. Ωστόσο η απουσία του Πανθρακικού είχε ξεχωριστή αξία, καθώς την ομάδα εκπροσωπούσε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης, ο οποίος σταθερά έδινε το παρών και ως αναπληρωτής πρόεδρος της Super League (φωτό από παλιότερη προσέλευσή του σε ΔΣ της Super League).

Όπως έγινε γνωστό, από όσους παραβρέθηκαν, υπήρξε ομόφωνη απόφαση σχετικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ και το πως πρέπει να διαμορφωθεί από εδώ και πέρα.Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο που αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (20/5), ενώ η 3η αγωνιστική των πλέι οφ μεταφέρεται για τη Δευτέρα (23/5).

Από εκεί κι έπειτα, οι εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν 26/5, 29/5 και 31/6. Μόνο αν η ΕΠΟ διαφωνήσει η τελευταία αγωνιστική θα πάει για την Τετάρτη 1 Ιουνίου.  Η 31/5 προτάθηκε ως καταληκτική ημερομηνία για να μπορούν οι ομάδες να έχουν στη διάθεση τους, τους διεθνείς. Ωστόσο και αυτό είναι αμφίβολο, αφού βάσει προγραμματισμού η Εθνική Ομάδα αναχωρεί για Αυστραλία τέλος Μαΐου.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Παρασκευή 20/5 (εξ αναβολής 2ης αγωνιστική)
ΑΕΚ-Πανιώνιος 20:30

Δευτέρα 23/5 (3η αγωνιστική)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Πέμπτη 26/5 (4η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 29/5 (5η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Τρίτη 31/5 ή Τετάρτη 1/6 (6η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-ΑΕΚ