Έχασαν με 24-0 από τον ΠΑΟΚ αλλά… προκρίθηκαν οι μίνι παίδες του Εθνικού χάρη στο 10-3 επί του Φοίβου

Μπορεί στο δεύτερο παιχνίδι τους για την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων να ηττήθηκαν με 24-0 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η νίκη με 10-3 στην πρεμιέρα του Σαββάτου επί του Φοίβου Θεσσαλονίκης τους χάρισε την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 22-0 τον Φοίβο και έτσι με 4 βαθμούς και συνολικά τέρματα 46-0 (!!!) προκρίθηκε στην δεύτερη φάση.

Στην δεύτερη φάση προκρίθηκαν όμως και οι μίνι παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς παίρναγαν δύο ομάδες από κάθε όμιλο. Με την ολοκλήρωση -την Κυριακή 15/5 το βράδυ- των αγώνων και στους 13 Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, έγιναν γνωστές οι 38 ομάδες που προκρίνονται στη Β’ φάση της διοργάνωσης (10-12/6), όπου ΔΕΝ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση μόνο οι τελευταίες στη βαθμολογία κάθε Ομίλου.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Περιστερίου, Νηρέας Γέρακα, Παναθηναϊκός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΕ Χαϊδαρίου, Παλαιό Φάληρο, Ιωνικός, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Εθνικός Πειραιά, ΑΕ Κερατσινίου, ΝΟ Χίου, Νηρέας Χαλανδρίου, Δελφίνια Μεταμόρφωσης, Ολυμπιακός, Μίλων, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, ΑΣ Απόλλο, Μακεδονικός, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, ΕΑΤΕΚ, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Νηρέας Λαμίας, ΝΕ Λάρισας, Νίκη Βόλου, ΟΥΚ Βόλου, ΚΕ Κοζάνης, ΝΑΟ Κέρκυρας, Δελφίνια Πτολεμαϊδας, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, Πλιτς Πλατς, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό):

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΣ Φοίβος 10-3

ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 24-0

ΠΑΣ Φοίβος – ΠΑΟΚ 0-22.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (τελική):

1. ΠΑΟΚ 6  (46-0)

2. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3 (10-27)

……………………..

3. ΠΑΣ Φοίβος 0  (3-32)