ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει στο πρωτάθλημα η Καππαδοκία! Η πενταμελής επιτροπή που τρέχει τις διαδικασίες

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Καππαδοκική Εστία Αλεξανδρούπολης παρουσία πολλών μελών, φίλων, προπονητών και παλαιών παικτών της ομάδας και με θέμα το παρόν και το μέλλον του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών, κατόπιν γόνιμης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η ενεργοποίηση όλων με πρωταρχικούς σκοπούς την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής (Ακαδημία Α.Ο. Καππαδοκών) και την επιστροφή της ομάδας στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Έβρου.

Παράλληλα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ορίστηκε πενταμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιώργο Νοτόπουλο, Μαρίνο Ουζουνίδη, Αθανάσιο Χριστοδούλου, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Ηλία Χ. Δαστερίδη. Η συγκεκριμένη επιτροπή θα έχει το εξής έργο:

1) Οργάνωση διαδικασίας αρχαιρεσιών για την εκλογή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής των δύο Σωματείων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 12/6/2016 ημέρα Κυριακή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία θα ανακοινωθούν με την σχετική πρόσκληση Γ.Σ. που θα δημοσιευθεί προσεχώς,

2) Εγγραφή νέων και τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων παλαιών Μελών και

3) Συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννεαμελές Δ.Σ. και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο Σωματείων με καταληκτική ημερομηνία την 9/6/2016 και ώρα 15:00.

Ειδικότερα όσον αφορά την εγγραφή νέων μελών το απαιτούμενο ποσό ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των πέντε (5) ευρώ, ενώ η συνδρομή ειδικά για το έτος 2016 σε ποσό δέκα (10) ευρώ.

Οι υποψήφιοι για εκλογή στο Δ.Σ. θα πρέπει να καταβάλλουν ως παράβολο το ποσό των τριάντα (30,00) ευρώ, ενώ οι υποψήφιοι για εκλογή στην Εξελεγκτική Επιτροπή το ποσό αντίστοιχα των είκοσι (20,00) ευρώ. Αμφότεροι θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτηση, αντίγραφο ποινικού μητρώου και πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

«Η εγγραφή νέων Μελών, η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των παλαιών Μελών και η συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννεαμελές Δ.Σ. και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο Σωματείων μπορεί να πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνον από την ανωτέρω 5μελή Επιτροπή», καταλήγει η ανακοίνωση της Καππαδοκίας.