Δεύτερη ακαδημία στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου ενέταξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δυναμικό της

Την «επεκτατική» τους πολιτική συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, καλωσορίζοντας στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών τέσσερα νέα μέλη.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από το Διδυμότειχο και υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Διδυμοτείχου ο ΠΑΟΚ ντύνει στα ασπρόμαυρα τον ΠΑΟΚ Ισαακίου, που διαθέτει μάλιστα το δικό του προπονητικό κέντρο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ αποκτά και δεύτερη ακαδημία στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου, ενώ έχει συνεργασία και με άλλες στο νομό Έβρου. Υπεύθυνος της νέας ακαδημίας, όπως ανακοινώθηκε, είναι ο Βασίλης Μπισιρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μακροχρόνια συνεργασία συνεργαζόταν με την ακαδημία

Επίσης, στην Κόνιτσα, δύο ακαδημίες γίνονται μέλη του PAOK Football Prints. Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ Κόνιτσας (υπεύθυνος είναι ο Ααρών Κορτσίνογλου) και την ακαδημία Πίνδος Κόνιτσας (υπεύθυνος είναι ο Σωτήρης Τριανταφυλλίδης). Και οι δύο ακαδημίες αριθμούν περί τα 150 παιδιά.

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωσε έγινε γνωστό ότι μέλος του δικτύου γίνεται ο Δίας Κωστακιών Αρτας, στον οποίο μαθαίνουν ποδόσφαιρο 100 παιδιά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Υπεύθυνος είναι ο Αντώνης Μπεκιάρης.