Στον μικρό τελικό οι Πυροσβέστες της Ξάνθης στο 2ο διεθνές τουρνουά Πυροσβεστών(+photos)

Δεν τα κατάφερε η ομάδα ποδοσφαίρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ξάνθης που παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες στον ημιτελικό του 2ου διεθνές τουρνουά Πυροσβεστών που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, με τους Ξανθιώτες να γνωρίζουν την ήττα με 4-0 απο την ομάδα της Σουηδίας, και πιο συγκεκριμένα το Γκέτεμποργκ.

Η ομάδα της Ξάνθης πάντως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς στην ημιτελικό με τους Σουηδούς πέρα απο τα πλουσιοπάροχα δώρα που έδωσαν στην ομάδα του Γκέτεμποργκ, έκαναν είσοδο στον αγωνιστικό χώρο υπο τον ήχο Θρακιώτικης γκάιντας! Την οποία μάλιστα έδωσαν ως δώρο στην ομάδα της Σουηδίας, με τους παίκτες της ομάδας απο το Γκέτεμποργκ να εντυπωσιάζονται απο το ένα απο τα αρκετά δώρα που τους έδωσαν οι Ξανθιώτες.

Αγωνιστικά πάντως οι απουσίας της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν εμφανείς, με τους Πυροσβέστες απο την Θράκη να μην μπορούν να κοντράρουν την πολύ δυνατή ομάδα της Σουηδίας. Στον τελικό οι Σουηδοί θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Καρδίτσας που κέρδισε την οικοδέσποινα Θεσσαλονίκη, την οποία Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στον μικρό τελικό η ομάδα της Ξάνθης στο γήπεδο του Δήμου Συκεών οπού θα γίνει και ο τελικός.

Το πρόγραμμα εκτός από τους αγώνες και την απονομή στο τέλος θα περιλαμβάνει και ξενάγηση στα ιστορικά μνημεία της πόλης και δεξίωση από τους οικοδεσπότες συναδέλφους.