Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών και… οι έξι Εβρίτες της (+photos)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών, που ξεκινά την προετοιμασία της εν όψει της πρώτης μεγάλης πρόκλησης που έχει μπροστά της και αφορά τη συμμετοχή της στο World League 2016.

Το ThrakiSportS βρέθηκε στο ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων για να καλύψει αυτήν την “πρεμιέρα”, στην οποία έδωσαν το παρών έξι Εβρίτες. Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστας Δεληκώστας, ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας και οι Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Γκαράς, Ανέστης Δαλακούρας και Ραφαήλ Κουμεντάκης, Μοναδικός απών εκ των Εβριτών ο αρχηγός Μίταρ Τζούριτς, που θα ενσωματωθεί στην συνέχεια.

Τους διεθνείς υποδέχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος μαζί με τους Δεληκώστα, Γκιούρδα και τον έτερο συνεργάτη του Νίκο Ζαλμά  ενώ εκ μέρους της διοίκησης της ΕΟΠΕ καλωσόρισαν τους παίκτες ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Στουραΐτης, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης και ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος.

Στον σύντομο χαιρετισμό τους οι κ.κ. Στουραΐτης, Σιδέρης, Μπακοδήμος ευχήθηκαν υγεία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια των διεθνών, εκφράζοντας την πίστη τους ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το φετινό καλοκαίρι τόσο στο World League όσο και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που ίσως να είναι και ο πιο μεγάλος στόχος της χρονιάς.

Το κλίμα στην Εθνική Ομάδα ήταν πολύ καλό, με τους Εβρίτες να σχηματίζουν πηγαδάκια και να μην αρνούνται να ποζάρουν όλοι μαζί στον φακό του ThrakiSportS για μια ξεχωριστή φωτογραφία που αποδεικνύει γιατί το παρελθόν, το παρών αλλά και το μέλλον της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ είναι ο Νομός Έβρου…