Το “ευχαριστώ” της ΕΠΣ Ξάνθης και η ιδιαίτερη αναφορά στις Βασίλισσες Θράκης!

Ευχαρηστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης, συγχαίροντας τον Ενωσιακό προπονητή Απόστολο Κουτρουλό και τους παίκτες της μεικτής ομάδας του Regions Cup για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όσους την ακολούθησαν στην Κατερίνη και ιδιαίτερα τις Βασίλισσες Θράκης που αποτέλεσαν μια ξεχωριστή νότα στις εξέδρες του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης συγχαίρει τον προπονητή Απόστολο Κουτρουλό καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την Μεικτή ομάδα για την νίκη τους με 2-0 επί της ΕΠΣ Εύβοιας και την κατάκτηση του Regions’ Cup.

Όλοι τους έδειξαν για ακόμη μια φορά πως το ποδόσφαιρο του Νομού μας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και πως με θέληση, επιμονή, υπομονή και ομαδική προσπάθεια όλα είναι εφικτά.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε την ΕΠΣ Πιερίας για την άψογη διοργάνωση του τελικού και φιλοξενία που παρείχε σε όλη την αποστολή της ομάδας μας. Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Εύβοιας που μας έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστούμε σένα έναν σπουδαίο τελικό και τους ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει σε αθλητικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε τους παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης που βρέθηκαν στο γήπεδο και ένωσαν τις φωνές τους ώστε να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστές. Απέδειξαν και αυτοί πως με ομαδική προσπάθεια μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία πράγματα. Ευχαριστούμε τα 100αδες άτομα από όλη την Ελλάδα που μετά την λήξη της αναμέτρησης μας έδωσαν τηλεφωνικώς τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Θα μας επιτρέψετε για το τέλος να αναφερθούμε στην γυναικεία ομάδα της Ξάνθης «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» η οποία παραβρέθηκε σύσσωμη στο γήπεδο της Κατερίνης και στην οποία ανήκει ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μας. Από την αρχή έως το τέλος αυτής της ποδοσφαιρικής περιπέτειας που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες ήταν κοντά μας και τους αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. “