Έχασε 12.000 ευρώ μόνο από τα έσοδα των εισιτηρίων την φετινή σεζόν ο ΑΟ Ορεστιάδας

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο απολογισμός της σεζόν βρίσκει μεν τον ΑΟ Ορεστιάδας να έχει παραμείνει στην Volley League για δεύτερη σερί σεζόν, αλλά να έχει μείωση εσόδων από εισιτήρια κατά 12.000 ευρώ, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό.

Αυτό εκτιμάται ότι οφείλεται μεν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που εξαναγκάζει τον απλό κόσμο να σκέφτεται ακόμα και τα 5 ή 10 ευρώ του αντιτίμου των εισιτηρίων, αλλά και στις μη εμπορικές ημέρες και ώρες που παίχτηκαν τα λεγόμενα «εμπορικά» παιχνίδια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς με Παναθηναϊκό παίχτηκε στις 4.00 το μεσημέρι, νωρίς σχετικά φιλοξενήθηκε και αυτό με τον Ολυμπιακό όπως και το κρίσιμο με Παμβοχαϊκό ενώ σε καθημερινές ημέρες παίχτηκαν τα ματς με ΠΑΟΚ (Δευτέρα) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Τετάρτη), με την αγορά της πόλης ανοιχτή.

Ένας πρόχειρος απολογισμός έδειξε λοιπόν έσοδα 12.000 ευρώ φέτος λιγότερα σε σχέση με την πρώτη σεζόν της ομάδας στην Α1 μετά την επάνοδό της, ωστόσο η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας εκτιμά ότι επρόκειτο για συγκυριακό φαινόμενο και σε καμία περίπτωση ο κόσμος δεν έχει εγκαταλείψει την ομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Γκιζάνη, ο κόσμος εξακολουθεί να είναι κοντά και εκτίμησή του είναι ότι αν τα συγκεκριμένα ματς είχαν οριστεί σε πιο εμπορικές ώρες, δεν θα υπήρχε αυτή η χασούρα.

Ωστόσο ο ίδιος δεν μετανιώνει που παρά την οικονομική αυτή αιμορραγία, ο ΑΟΟ δέχθηκε να διευκολύνει τους αντιπάλους του, που για να προλάβουν τις αεροπορικές πτήσεις της επιστροφής γλιτώνοντας το κόστος της διανυκτέρευσης στην πόλη, ζητούσαν να διεξάγονται νωρίς τα ματς στον Βόρειο Έβρο.