ΕΠΣ Θράκης: Μάχη μέχρι το φινάλε στην κορυφή των σκόρερ! Οι δέκα πρώτοι στην Α1

Με τα παιχνίδια των πλέι άουτ της τελευταίας αγωνιστικής να απομένουν και να ενδιαφέρουν σε μεγάλο βαθμό και την μάχη της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ της Α1 κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, καταρτίσαμε τον πίνακα των σκόρερ της μεγάλης κατηγορίας της Α1 κατηγορίας οπού στην κορυφή έχουμε ισοβαθμία!

vaskosΟ Χρήστος Βάσκος (φώτο δεξιά) που σκόραρε τρεις φορές στην διαδικασία των πλέι οφ είδε τον “φουριόζο” Κωστα Πασχάλη (φωτο κάτω αριστερά) να σκοράρει κατά ριπάς στα πλέι αουτ και με 10 τέρματα να τον πιάνει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, έχοντας και οι δυο τους ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις για την Α1 της ΕΠΣ Θράκης.

Ο μόνος που έχει ελπίδες να κάνει την ανατροπή είναι ο Μπόζης τουpasxalis Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων καθώς έχει ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά του, και αν καταφέρει να σκοράρει δύο γκολ τουλάχιστον στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αετό Μίσχου θα τους πιάσει στην κορυφή ενώ με χατ τρικ θα τους “κλέψει” στο φινάλε την πρωτιά.

Αγώνα λιγότερο έχουν ακόμα δύο σκορερ που βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Σαπών Πουρσανίδης και Ιωαννίδης θα έχουν την ευκαιρία στο τελευταίο ματς της χρονιάς στις Σάπες κόντρα στον Ορφέα Στρύμης να σκοράρουν και να έχουν καλύτερο πλασάρισμα στην δεκάδα.

Στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο Γκόγκος του ΠΑΟΚ Κοσμίου που ωστόσο είναι απο τους άτυχους καθώς είχε και τραυματισμό στα πλέι οφ, ενλω εκπληκτικό ντεμαράζ έκανε ο Αμέτ Ερκάν του ΠΑΟΚ Κοσμίου που κατάφερε με 7 γκολ στα πλέι οφ να ανέβει στους κορυφαίους οκτώ σκόρερ της κατηγορίας.

Αναλυτικά η κατάταξη των πρώτων δέκα σκόρερ της Α1 κατηγορίας, με τα δύο παιχνίδια που αναφέραμε και πιο πάνω για τα πλέι άουτ να απομένουν για τον καταρτισμό του τελικού πίνακα των κορυφαίων σκόρερ της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης:

20 γκολ: Χρ. Βάσκος(Δόξα Προσκυνητών), Κ. Πασχάλης (Ορφέας Ξυλαγανής)

18 γκολ: Δ. Μπόζης(Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων)

14 γκολ: Δ. Γκόγκος (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

13 γκολ: Θ. Λέφης( Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Δ. Πουρσανίδης(Ηρακλής Σαπών)

12 γκολ: Στ. Βασιλακάκης(Δόξα Προσκυνητών), Αμέτ Ερκάν(ΠΑΟΚ Κοσμίου)

11 γκολ:  Τρ. Σερίφης(Δόξα Σώστη), Γ. Ιωαννίδης(Ηρακλής Σαπών)