Α2 Ανδρών: Αποχαιρέτησαν το όνειρο της ανόδου οι Εβρίτες της Ροδίων Άθλησις! Ελπίζουν οι Θρακιώτες της Χαλκίδας

Η Ροδίων Άθλησις, στην οποία προπονητής είναι ο Νίκος Αντωνιάδης και αγωνίζονται ο Γιάννης Καβαρατζής και ο Βασίλης Προδρομίδης, γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Πήγασο Πολίχνης και ολοκλήρωσε χωρίς νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο τουρνουά των δευτεραθλητών της Α2 Ανδρών, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τις ελπίδες πρόκρισης στο τελικό τουρνουά ανόδου.

Η ομάδα της Πολίχνης κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με 25-22 και 25-20 αντίστοιχα, η Ροδίων Άθλησις κέρδισε το τρίτο σετ με 25-21 μειώνοντας σε 2-1, αλλά ο Πήγασος Πολίχνης που τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο της ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής πήρε το τέταρτο σετ με 25-15 φτάνοντας στην κατάκτηση της νίκης με 3-1 σετ.

Την Κυριακή το απόγευμα ο οικοδεσπότης και φαβορί του τουρνουά, Ηρακλής Χαλκίδας των Ζένια Γκόρτσιανιουκ, Γρηγόρη Κοντοστάθη και Νίκου Αλεξάκη θα αντιμετωπίσει τον Πήγασο Πολίχνης, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το τελικό μπαράζ ανόδου, στο οποίο θα πάρουν μέρος και οι πρωταθλητές των τριών ομίλων της Α2.

Πολύ κοντά στην παραμονή του στην Α2 Ανδρών είναι ο Αίαντας (ήταν στον όμιλο της ΑΕΚ και ΓΕΑ) καθώς την δεύτερη ημέρα των μπαράζ παραμονής που γίνονται στην Λαμία επικράτησε με 3-2 του Κόροιβου και έφτασε τους 5 βαθμούς. Στην δεύτερη αναμέτρηση τα Γιάννενα νίκησαν από την πλευρά τους με 3-1 την Πολιτεία και έμειναν και αυτά στο κόλπο.

Με τον Αίαντα να έχει 5 βαθμούς, τον Κόροιβο 4 και τα Γιάννενα 3, η τελευταία αγωνιστική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αν και φαντάζει δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση. Μόνο μία εκ των τεσσάρων θα παραμείνει στην κατηγορία, με τον Αίαντα να αντιμετωπίζει την ήδη καταδικασμένη Πολιτεία και ο νικητής εκ του αγώνα ΑΣ Γιάννενα – Κόροιβος θα περιμένει… δώρο της Πολιτείας για να έχει ελπίδες.