ΕΠΣ Θράκης: Η μάχη της παραμονής στα πλει άουτ της Α1 Κατηγορίας δυο στροφές πριν το τέλος

Φωτιά στα πλέι άουτ παραμονής έβαλε ο ξεγραμμένος και προς διαλυση για πολλούς, Αετός Μίσχου του Γιώργου Μυστρίδη, μετά το μεγάλο διπλό 2-3 στις Σάπες επί του Ηρακλή που παραπαίει από την αρχή των πλέι αουτ και ετσι 2 αγωνιστικές πριν το τέλος η μάχη αναμένεται συναρπαστική.

Πλεον ο Ορφέας Ξυλαγανής καθάρισε την υπόθεση μετά την νίκη επί του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων με 1-0, ενω οι Αγ. Θεόδωροι χρειάζονται ένα βαθμό να φτάσουν τους 18 για να ξεμπλέξουν και αυτοί, αφού ο Αετός Μίσχου έχει μόνο ένα παιχνίδι να δώσει αυτό με τον Σπάρτακο και δεν μπορεί να φτάσει πάνω από τους 17 βαθμούς.

Ο Ηρακλής Σαπών αν και ξεκίνησε πρώτος τα πλει άουτ με 11 βαθμούς, δεν έχει νίκη σε 6 παιχνίδια με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες και με 14 βαθμούς θέλει ακόμα τέσσερις για να είναι σίγουρος στα παιχνίδια με Σπάρτακο και Στρύμη.

Ο Ορφέας Στρύμης επίσης με 14 βαθμούς έχει και αυτός δύσκολο πρόγραμμα. Θέλει και αυτός 4 βαθμούς στα παιχνίδια με την αδιάφορη αλλά φορμαρισμένη Ξυλαγανή και τον Ηρακλή Σαπών που καίγεται για νίκη.

Επομένως 2 στροφες πριν το τέλος η μάχη της παραμονής αναμένεται απρόβλεπτη κρατώντας τους φίλους του ποδοσφαίρου σε εγρήγορση, αφού η μάχη του πρωταθλήματος είχε κριθει από καιρό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

2. Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων (17 βαθμοί): Ηρακλής (εντός), Μίσχος (εκτός)
3. Ηρακλής Σαπών (14 βαθμοί): Σπάρτακος (εκτός), Στρυμη (εντός)
4. Ορφέας Στρύμης (14 βαθμοί): Ξυλαγανή (εντός), Ηρακλής (εκτός)
————————————————————————-
5. Αετός Μίσχου (14 βαθμοί): ρεπό, Σπάρτακος (εντός)