ΕΠΣ Έβρου: Αποχαιρετά ο Γιώργος Αραμπατζής τον Ορέστη με πολλά υπονοούμενα για …βολεμένους

Με ήττα 3-1 ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Ορέστης Ορεστιάδας στο άλλοτε μεγάλο ντέρμπι του Έβρου με τον Άλεξ.  Ο πρώην προπονητής του Έβρου Σουφλίου και νυν του Ορέστη Γιώργος Αραμπατζής, μετά την ήττα της ομάδας του στην Αλεξανδρούπολη έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Μόνο όταν νιώθω πως εχω να πω κατι γράφω εδω. Και σημερα που τελειωσε η ποδοσφαιρικη χρονιά, ενιωσα την ανάγκη να το κάνω. Για οσους με γνωριζουν,ξερουν πως ο ποδοσφαιρικος μου εγωισμος δεν συμβιβαζεται με καμια ειδους ήττα. Αυτό ηταν παντα το “ελαττωμα” μου και όταν ημουν ποδοσφαιριστης και τωρα που ειμαι προπονητής.

Το λεω για τα βλεμματα όλο απορια σήμερα για τις υπερβολικες αντιδρασεις μου στην κακη εμφανιση και ηττα σ’ενα τελειως αδιαφορο ματς, οπως το σημερινό. Απλα ηθελα ενα διαφορετικο τελος στο τελευταιο μου ισως ματς στον παγκο αυτης της ΟΜΑΔΟΣ.

Μιας ΟΜΑΔΟΣ που μια ειναι η λεξη που αξιζει στους ποδοσφαιριστες αυτης.

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τους παικτες για οσα εκαναν αυτη τη χρονια. Δεν μπορει η σημερινη κακη μερα να τους το κλεψει αυτο.

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για οσα εκαναν σε μια χρονια γεματη ΜΟΝΟ προβληματα που ποτε δεν τους λυγισαν. Προβληματα τα οποια οδηγούν κι εμενα στην εξοδο μιας και ουτε η αγωνιστικη υπερβαση καταφερε να τα περιορισει.

Κριμα για ενα σωματειο με τετοιο ειδικο βαρος φανελας που οι βολεμενοι ποτε δεν αφησαν και δεν θ’αφησουν να ανεβει ψηλα!!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”