Σφοδρή επίθεση οπαδών της ΑΕΚ στον Πέτρο Μάνταλο! «Μόνο για μπουζούκια και γκόμενες είσαι»

Η ΑΕΚ γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 3-0 στην Λιβαδειά και το κλίμα στις τάξεις της Ένωσης μόνο καλό δεν είναι. Τα δυο πρώτα τέρματα προήλθαν από απίστευτα αυτογκολ, με τον Μάνταλο να δέχεται τα πυρά των οπαδών της Ένωσης κατά την επιστροφή της στην Αθήνα.

Οι κακές εμφανίσεις του τελευταίο διαστήματος έχουν φέρει απογοήτευση και οργή στον κόσμο καιο και για το λόγο αυτό περίπου 150 οπαδοί μπήκαν στην Εγνατία Οδό και πήγαν στο ξενοδοχείο Holiday Inn, κοντά στο αεροδρόμιο, περιμένοντας την αποστολή της ομάδας να γυρίσει και να αρχίσουν τον… εξάψαλμο.

Οι οπαδοί της Ένωσης περικύκλωσαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας κι άρχισαν να βρίζουν όλα τα μέλη αυτής. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συνθήματα που ακούστηκαν είναι το «όποιος δεν μπορεί, να πάει να γαμ#$%», «μουν#$% δεν ματώνετε τη φανέλα». Όπως και το «δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες, κάνατε μάγκες τους Λεβαδειακούς» και το «εάν δεν πάτε τελικό στο Κύπελλο, θα φάτε ξύλο».

Στην περιοχή υπάρχει αστυνομική επίβλεψη και έτοιμες οι δυνάμεις σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβουν, καθώς τα αυτοκίνητα των παικτών είναι στις εγκαταστάσεις στα Σπάτα. Μάλιστα, όταν οι παίκτες πήγαν να πάρουν τα οχήματά τους, οι οπαδοί κατευθύνθηκαν έντονα προς το μέρος τους, χωρίς όμως να υπάρξει σωματική επαφή. Χωρίς κάποιος οπαδός να ακουμπήσει κάποιον παίκτη, δηλαδή.

Ωστόσο, στο επίκεντρο των παραπόνων βρέθηκε ακόμα και ο Πέτρος Μάνταλος, ο λατρεμένος της εξέδρας κατά τα άλλα, ο οποίος όπως διαβάζουμε σε όλα τα αθηναϊκά sites άκουσε χαρακτηριστικά: «Μόνο μπουζούκια είσαι, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η νέα σου γκόμενα».

Ρατσιστική επίθεση από τους έξαλλους οπαδούς της ΑΕΚ δέχθηκε και ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος έγινε δέκτης πολλών υβριστικών φράσεων, με πιο χαρακτηριστικά εξ’ αυτών να είναι το «Βρωμιάρη Αλγερινέ, ξενύχτη».

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε, ο μόνος που γλίτωσε από τα νεύρα των οπαδών της Ένωσης ήταν ο Χρήστος Αραβίδης από τον οποίον ζήτησαν να συνετίσει τους συμπαίκτες του, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Εσύ είσαι ο αρχηγός, βάλτους μυαλό».

Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα είναι αρκετά βαρύ στις τάξεις της Ένωσης, που καλείται να παίξει μέσα στο προσεχές δεκαήμερο δυο ματς για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου και μετά έξι παιχνίδια στα πλέι οφ συν τον τελικό, εφόσον φυσικά προκριθεί, την στιγμή που δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις…