Photos: 100 κλικ από το «Ελ Θράκικο», τις απονομές και την φιέστα της Ασπίδας Ξάνθης

Πέρα από το αγωνιστικό (θυμηθείτε ΕΔΩ), ξεχωριστό κομμάτι στο μπασκετικό “Ελ Θράκικο” είχε η φιέστα που ετοίμασε η Ασπίδα Ξάνθης για την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με την ΑΕ Κομοτηνής, οι ιθύνοντες της ομάδας δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα, για να πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις των ομάδων Παίδων και Νεανίδων για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στα οποία αντίστοιχα συμμετείχαν. Μάλιστα δόθηκαν και τα μετάλλια στις Νεάνιδες απο τον εκπρόσωπο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Σταύρο Αμοιρά και η κούπα του πρωταθλητή απο τον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο στην αρχηγό της Ασπίδας (στους παίδες η απονομή  του τίτλου είχε γίνει μετά τον τελικό).

Επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο ο φροντιστής της ομάδας Νίκος Κερασίδης, καθώς και ο νεαρότερος και γηραιότερος φίλαθλος της ομάδας της Ξάνθης που παρέλαβαν το δώρο τους απο τα χέρια του αρχηγού της ομάδας . Τέλος βραβεύτηκε και ο Σύνδεσμος Φίλων Ασπίδας Ξάνθης Θεσσαλονίκης “Ασπιδιστές” για την δυναμική τους παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της Ξανθιώτικης ομάδας στην Θεσσαλονίκη, με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης εβδομάδας όπου και σφραγίστηκε η (επ)άνοδος στην Β’ Εθνική.

Στο παρακάτω φωτορεπορτάζ μπορείτε να δείτε στιγμές από τον αγώνα, τις βραβεύσεις και τη γιορτή που ετοίμασε η Ασπίδα Ξάνθης μέσα απο τον φακό του ThrakiSportS…