Γ’ Εθνική: Εντός έδρας αναμετρήσεις για τους ανεβασμένους αλλά υποβιβασμένους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου

Με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης, με τις ομάδες της Θράκης, με τους υποβιβασμένους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου Έβρο Σουφλίου, να αγωνίζονται εντός έδρας ο πρώτος με τον συνονόματο Εθνικό Ν. αγιονερίου, ενώ ο δεύτερος με την φορμαρισμένη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικότερα ο δέκατος τέταρτος Εθνικός Αλεξανδρούπολης με μόλις 27 βαθμούς, θέλει μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι την νίκη μετα τις δυο ισοπαλίες εκτός έδρας σε Καβάλα και Ηρακλή Αμπελοκήπων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει βαθμούς για να καθαρίσει την παραμονή τρεις αγώνες πριν το τέλος.

Ίσως ο βασικός λόγος που ο Εθνικός θα είναι από την νέα χρονιά στο τοπικό του Έβρου είναι η έδρα του. Σε δεκατρια παιχνίδια στο «Φώτης Κοσμάς» έχει εντός έδρας μόλις 3 νίκες (Κοζάνη, Κρυα Βρύση, Εθνικός Σερρών στα χαρτιά), έξι ισοπαλίες (Εορδαικό, Κοκκινόχωμα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλαμαριά, Θύελλα Φιλώτα) και πέντε ήττες (Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΑΠΕ Λαγκαδά, Καμπανιακό, Έβρο Σουφλίου και Άρη). Ο Εθνικός Αγιονερίου έχει 43 βαθμούς και βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω από την Κοζάνη και 6 από το Κοκκινόχωμα και θέλει 3-4 βαθμούς για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά στα επόμενα 4 παιχνίδια του. Στον πρώτο γυρο οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Κιλκίς.

Ο Έβρος Σουφλίου που στα τελευταία παιχνίδια τον τεέυταίο μήνα δείχνει μεγάλη βελτίωση αν εξαιρέσουμε το εντός έδρας παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος μετά το διπλό επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 0-2 προ μηνός πήρε και νεο διπλό στην Φλώρινα επί της Θύελλας Φιλώτα. Η ομάδα του Έβρου συνολικά σε δεκατρεις εντός έδρας αγώνες έχει 3 νίκες (Ηρακλής Αμπ., Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Γαζώρου 3-0 α.α.), 2 ισοπαλίες (ΑΠΕΛ,Καμπανιακός) και 8 ήττες (Καλαμαριά, Κοζάνη, Θύελλα Φιλώτα, Καβάλα, Αγιονέρι, Νέστος, Εορδαικός και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος). Στον πρώτο γύρο η Δόξα επικράτησε 4-2 στην Δράμα του Εβρου Σουφλίου. Η Δόξα Δράμας θέλει την νίκη ώστε να διατηρήσει το προβαδισμα για την δέυτερη θέση απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης, από τον οποίο έχει προβαδισμα 2 πόντων (υπολογίζεται ο αγώνας με τον Εθνικό Γαζώρου), αλλά και θεωρητικά δυσκολότερο πρόγραμμα.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 16.30 το μεσημέρι της Κυριακής και φυσικά θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους από το ThrakiSportS.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου: Έβρος Σουφλίου – Δόξα Δράμας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Άρης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Απόλλων Κρύας Βρύσης – Απόλλων Καλαμαριάς, Κοζάνη – Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα – Καμπανιακός, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εορδαϊκός και Εθνικός Σερρών – Λαγκαδάς 0-3 α.α. Ρεπό έχει η Θύελλα Φιλώτα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ