Τους δύο από τους οκτώ φιναλίστ των πλέι οφ της Ευρωλίγκας είδε στην Κωνσταντινούπολη ο ΣΔΚ Θράκης

Την τελευταία τους επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη για τη φετινή αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησαν την εβδομάδα που μας πέρασε μέλη και φίλοι του ΣΔΚ Θράκης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτα την αναμέτρηση της Εφες Αναντολού με τον Παναθηναϊκό, ενώ την επόμενη μέρα παρακολούθησαν και την αναμέτρηση της Νταρουσάφακα με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν (φώτο).

Μπορεί ο Παναθηναϊκός και η Λοκομοτίβ να γνώρισαν την ήττα από τις τουρικικές ομάδες, όμως σήμερα μπαίνουν στη μάχη των playoff της Euroleague με έπαθλο μία θέση στο Final Four, το οποίο θα γίνει από 13-15 Μαΐου στο Βερολίνο.

Ο Παναθηνακός αντιμετωπίζει με μειονέκτημα την Λαμποράλ Κούτσα, ενώ η Λοκομοτίβ αντιμετωπίζει με πλεονέκτημα την Μπαρτσελόνα. Την πρόκριση στο Final Four παίρνει η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες.

Στα παιχνίδια που άνοιξαν χθες την αυλαία των playoff η ΤΣΣΚΑ Μοσχας νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα μες 84-74 και η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης με 75-69. Ετσι οι ομάδες που νίκησαν έκαναν το 1-0 και διατηρούν το πλεονέκτημα της έδρας, αντιμετωπίζοντας ξανά την Πέμπτη στα ίδια γήπεδα τις ίδιες αντιπάλους.