EΠΣ Έβρου: Φιέστες σε Διδυμότειχο και Κυανή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Φιέστα διοργανώνουν η ΆΕ Διδυμοτείχου και η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων για να γιορτάσουν την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στην Α’ και Β’ Κατηγορία αντίστοιχα.

Στο Διδυμότειχο η ΑΕΔ φιλοξενεί τον τρίτο Ορέστη Ορεστιάδας στο μεγάλο ντέρμπι του Β. Έβρου και η διοίκηση των γηπεδούχων κάνει κάλεσμα στον κόσμο της για το παιχνίδι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΔ: “Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 16:00 εντός έδρας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Ορέστη στο τοπικό ντέρμπι και παρόλο που έχει κριθεί το πρωτάθλημα το γόητρο πάντα υπάρχει! Καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρόν και να δώσουν ώθηση στην ομάδα για ακόμα μια μεγάλη νίκη!”

asvestadesΕπίσης ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων για τον αγώνα-φιέστα με την Ασπίδα Βρυσούλας το Σάββατο στις 4.00 στο γήπεδο Κυανής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σας προσκαλούμε να πανηγηρίσετε μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας μας στην Α’ κατηγορία και να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Θα πραγματοποιηθεί Απονομή Κυπέλλου και Μεταλλίων καθώς και γιορτή με μπάρμπεκιου”.