A2 Ανδρών: Αγωνία για την σωτηρία 2 αγώνες πριν το τέλος για ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής! Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα βόλει της Α2 ανδρών, με την μάχη για την παραμονή να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με τις ομάδες της Θράκης αν και πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και κυρίως η ΑΕ Κομοτηνής να μην έχουν ξεμπερδέψει με την παραμονή τους δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι ομάδες που δεν μπορούν να θεωρούν σίγουρη την παραμονή τους είναι από την πέμπτη και κάτω θέση. Αυτές είναι οι ΓΕΑ, ΑΕ Κομοτηνής, Σέρρες, ΧΑΝΘ, Νέστωρας και ο Αίας Ευόσμου που αυτή την στιγμή βρίσκεται κάτω από την ζώνη των μπαραζ παραμονής .

Η όγδοη στην βαθμολογία ΑΕ Κομοτηνής που με 29 βαθμούς βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από τον δέκατο Αίαντα Ευόσμου, ωστόσο αν και έχει 3 παιχνίδια να δώσει ακόμα, θέλει ένα τρίποντο για να «καθαρίσει» την κατηγορία κάτι που λογικά θα πετύχει με την υποβιβασμένη ΜΕΝΤ. Πολύ κρίσιμο όμως είναι το παιχνίδι του σαββάτου με τον Αίαντα που αν την νικήσει με καθαρό σκορ, θα την βαλει από κατω και θα την μπλέξει σε σενάρια και μεγάλες σκοτούρες.

Από την άλλη η ΓΕ Αλεξανδρούπολης μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα ανέβηκε μόνη στην πέμπτη θέση με 31 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τα Αίαντα που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ζώνη των μπαραζ του υποβιβασμού. Πολύ σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Νέστωρα το Σάββατο που έχει και αυτός παρόμοιους στόχους.

Το παιχνίδι που ενδιαφέρει πολύ τις ομάδες της Θράκης είναι αυτό της ΧΑΝΘ με την δεύτερη Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπου νίκη των φιλοξενούμενων θα στείλει πιθανόν την Αδερφότητα στα μπαραζ παραμονής, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων που θα μονομαχήσουν για την παραμονή, αλλά και οι προβλέψεις του ThrakisportS και του Κώστα Καραγιάννη.  Σύμφωνα με αυτές η ΧΑΝΘ λόγω ότι έχει να αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι ακόμα θα είναι η ομάδα που μαζί με τα Γιάννενα θα αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής.

ΓΕ Αλεξανδρούπολης (31 βαθμοί): Νέστωρ (25η εντός), Μακεδονικός (26η εκτός) Πρόβλεψη: 33-35 βαθμούς

ΑΟ Σερρών (30 βαθμοί): Λάρισα (25η εντός), Νέστωρ (26η εκτός) Πρόβλεψη: 33 βαθμους

Νέστωρας (30 βαθμοί): ΓΕ Αλεξανδρούπολης (25η εκτός), ΑΟ Σερρών (26η εντός) Πρόβλεψη: 33-35 βαθμούς

ΑΕ Κομοτηνής (29 βαθμοί): Πήγασος Πολίχνης (εξ’ αναβολής 21η εκτός), Αίας Ευόσμου (25η εκτός), Ένωση Τούμπας (26η εντος) Πρόβλεψη: 32-33 βαθμούς

ΧΑΝΘ (29 βαθμοί): Ελπίδα Αμπελοκήπων (25η εντός), ρεπό (26η) Πρόβλεψη: 29-31 βαθμούς

—————————————

Αίας Ευόσμου (27 βαθμοί): ΑΕ Κομοτηνής (25η εντός), Πήγασος Πολίχνης (26η εκτός) Πρόβλεψη: 28-31 βαθμούς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ