EΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ορέστη Ορεστιάδας με την ΠΑΕ Πενταλόφου

Kάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, αλλα σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Ορεστης Ορεστιάδας επικράτησε στην Ορεστιάδα με 2-1 της ΠΑΕ Πενταλόφου και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση, ενω οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα προλάβουν πιθανόν το τρένο της παραμονής στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια που απομένουν.

Ο Ορέστης ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες με τους Μεμούρη, Παπαγιαννίδη, Παρασκευά, Καστρινό και Ελευθεριάδη. Από την πλευρά του ο Πεντάλοφος κυρίως με εκτελέσεις στημένων απείλησε και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ.

Όπως αναφέρει το μπλογκ του Ορέστη Ορεστιάδας από όπου και η φωτογραφία, το 0-1 σημείωσε στο 38΄ ο Στέλιος Νένογλου με καταπληκτικό ψιλοκρεμαστό μακρινό σουτ. Ωστόσο η απάντηση του Ορέστη ήταν άμεση με τα γκολ του ΧρύσανθουΜεμούρης στο 44΄ με κοντινή κεφαλιά ψαράκι και ο Ανέστης Παπαγιαννίδης στο 49΄με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 63΄ ο Ορέστης είχε και δοκάρι μετά από κόντρες των αμυντικών του Πενταλόφου.

Στο 79′ ακυρωθηκε ως οφ σαιντ γκολ του Μεμούρη για τον Ορέστη. Πάντως, καλή κρίνεται η διαιτησία της αναμέτρησης με Σιβούδη, Κωνσταντάκη και Χρηστίδου.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Καλφόπουλος, Αραμπατζής (80΄Αλεξακούδης), Κιτσικούδης, Κυλιτζίδης, Μπετζέκας, Μεμούρης, Παπαγιαννίδης (84΄Ζαφειρόπουλος) , Οικονόμου, Αλμπανίδης (74΄Ελευθεριάδης), Παρασκευάς, Καστρινός

ΠΑΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Φιλιππίδης, Γκαβανίδης, Καδόπουλος, Τσομπανίδης, Στεφανόπουλος, Χατζηαγοράστου (58΄Καρβουνίδης), Νένογλου, Μάτσιος (84΄Θεοχαρίδης), Μπουρνακάς (78΄Κώστογλου), Μπαλάκης, Καϊσίδης