Το pregame του Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Ορεστιάδας και τα σενάρια της παραμονής (18.00, LIVE ThrakiSportS)

Με το παραδοσιακό εβρίτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Εθνικό και Ορεστιάδα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, σίγουρα για τον γηπεδούχο Εθνικό και πολύ πιθανόν και για την Ορεστιάδα, που ωστόσο αν χάσει… χάνεται.

Οι αναμετρήσεις μεταξύ του Εθνικού και της Ορεστιάδας έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον και ένταση μεταξύ των ομάδων για την πρωτοκαθεδρία του νομού, μόνο που το συγκεκριμένο παιχνίδι ενδιαφέρει μόνο βαθμολογικά τους “πρασινους” του Έβρου αφού ο Εθνικός είτε κερδίσει με 3-0 είτε χάσει με 3-0, 7ος θα τερματίσει έπειτα από την νίκη του Παμβοχαϊκού στην Λαμία, στο μόνο ματς της αγωνιστικής που έγινε από Τετάρτη.

Επίσης, εκτός από το μεγαλύτερο κίνητρο ο ΑΟΟ θέλει την ρεβανς από τον Εθνικό για τις έξι συμεχόμενες ήττες που μετρά τα τελευταια χρόνια από τους “μπλε”.

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης θα παρουσιαστεί με πολλές απουσίες, καθώς αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες, τόσο ο Σέρβος ακραίος Νικολά Μιγιαήλοβιτς, όσο και ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Ιγκόρ Γκονζάλβες Γκιλέν. Επίσης απουσιάζει ο Παρασκευάς Τσέλιος ο οποίος είναι με την Εθνική Εφήβων και φυσικά ο τραυματίας Ανέστης Δαλακούρας, που δεν έχασε τελικά μόνο ΄ρνα δίμηνο, όπως λεγόταν όταν τραυματίστηκε, αλλά όλη τη σεζόν.

Ωστόσο σε ένα τοπικό ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.  Για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα είναι το φινάλε της εφετινής σεζόν έχοντας καταλάβει οριστικά την 7η θέση και ο Σάκης Μουστακίδης θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες της 14αδας με τον Ίλιτς διαγώνιο και τον Κώστα Δαλακούρας ακραίο.

Σε αντίθεση με τον Εθνικό, η Ορεστιάδα «καίγεται» για τη νίκη ελπίζοντας σε ήττα είτε του Άρη, είτε του Ηρακλή για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Αυτη την στιγμή εχει 22 βαθμούς εναν λιγοτερο από τον Ηρακλή τον οποίο θελει να βαλει απο κατω για να ξεμπλέξει.

Για να αντιληφθεί κανείς την κρισιμότητα του αγώνα, η αποστολή της Ορεστιάδας ταξίδεψε την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη και διανυκτέρευσε στην πρωτεύουσα του Έβρου. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πλάμεν Κριστόφ. «Ελπίζουμε να τελειώνουμε. Τώρα σκεφτόμαστε τους βαθμούς που χάσαμε μέσα στη σεζόν. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά. Θέλουμε να εκμεταλευτούμε τις απουσίες που έχει ο Εθνικός και να πάρουμε τη νίκη», είπε ο βούλγαρος προπονητής.

Σε 17 αγώνες πρωταθλήματος από το 2002, οπότε και θεσπίστηκε το νέο σύστημα, ο Εθνικός προηγείται με 10-7 στις νίκες, ενώ μετράει και σερί νικών 6-0 σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ. Διαιτητές της συνάντησης της Παρασκευής θα είναι οι Γεωργιάδης και Αβραμίδης. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής και για όλα θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS, που θα βρίσκεται από νωρίς στο Μ. Παρασκευόπουλος και θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ