Volley League: Οριστικά 7ος ο Εθνικός μετά τη νίκη Παμβοχαϊκού στην Λαμία! Αδιάφορος με Ορεστιάδα…

Ο Παμβοχαϊκός νίκησε με 3-0 την Λαμία στον αγώνα που άνοιξε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου, αποτέλεσμα που δεν βόλεψε τον Εθνικό που τερματίζει πλεον και μαθηματικά έβδομος, ανεξάρτητα του αποτελέσματος του αγώνα του την Παρασκευή με την Ορεστιάδα.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Βραχατίου εξασφάλισε διαφορά τριών πόντων από τον Εθνικό που ευνοείται στην ισοβαθμία, ενώ ακόμα και αν χάσει ο Εθνικός και ακόμα και αν κερδίσει η Παναχαϊκή που βρίσκεται στην όγδοη θέση, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ευνοείται στην μεταξύ τους ισοβαθμία και έτσι βγαίνει έβδομη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Από την άλλη ο ΑΟ Ορεστιάδας ήθελε ένα τέτοιο αποτέλεσμα ώστε ο μεγάλος του αντίπαλος να μην καίγεται ιδιαίτερα για την νίκη σε αντίθεση με αυτήν, όπου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο – αλλά και πάλι μπορεί να μην αρκεί για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γ.Σ.Λαμία στην Volley League ύστερα από 11 χρόνια συνεχής παρουσίας, ενω ο Παμβοχαικός του Εβρίτη προπονητή Κώστα Δεληκώστα τερμάτισε στην έκτη θέση με 31 βαθμούς και περιμένει μήπως από σπόντα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα σετ: 0-3 (23-25, 16-25, 20-25) σε 79 λεπτά αγώνα