Super League: Στο Περιστέρι το φάιναλ φορ των Εφήβων που ευελπιστεί να είναι παρούσα και η Skoda Ξάνθη!

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας το μεσημέρι της Τετάρτης (30 Μαρτίου), αποφασίστηκε ο τόπος διεξαγωγής της φετινής τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση που πάρθηκε οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Περιστέρι και το γήπεδο του Ατρόμητου. Εκεί ευελπιστεί να δώσει το παρών και η ομάδα της Skoda Ξάνθη, που πριν δύο χρόνια κατέκτησε τον τίτλο στο Αγρίνιο, και θέλει μετά απο την περσινή της απουσία να επιστρέψει στην τελική φάση.

Για να το καταφέρει αυτό φυσικά θα πρέπει  να παρουσιαστεί σοβαρή στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια που έχει με Ηρακλή και Πανθρακικό εκτός και τον ΠΑΟΚ ενδιάμεσα στα Πηγάδια.

Κατά τα άλλα, αποφασίστηκε η αναβληθείσα αναμέτρηση Ηρακλή – Ολυμπιακού να διεξαχθεί στις 6 Απριλίου, το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και η Super League να κινηθεί για απόκτηση εμπορικού διευθυντή ή συνεργασία με κάποια εταιρεία που θα αναζητήσει χορηγό για το πρωτάθλημα, μετά την περσινή αποχώρηση του ΟΠΑΠ.