ΕΠΣ Θράκης: Καταγγέλει έκτροπα στο Κοπτερό η Αναγέννηση Παγουρίων

Aνακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Παγουρίων για άσχημη συμπεριφορά και την φιλοξενία της Βιστωνίδας Κοπτερού, αλλά και για άσχημη διαιτησία στον κρίσιμο αγώνα που έκρινε την έκτη θέση και την συμμετοχή στα πλει οφ ανόδου στην Α2 Κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Παγουρίων, που τελικά ηττήθηκε με 3-2 στο Κοπτερό και έμεινε εκτός πλει οφ έχει ως εξής:

“Σαν Αναγέννηση Παγουριών ποτέ δεν έχουμε βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αλλά μετά από αυτό που έγινε στο γήπεδο Κοπτερού νιώθουμε την ανάγκη να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του ΚΟΠΤΕΡΟΥ και του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ.
Δυστυχώς γίνανε οργιά από τους διαιτητές του αγώνα που πιστεύουμε αυτά που γίνανε δεν ήταν ανθρώπινα λάθη (ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ, ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝΕ ΕΝ ΨΥΧΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ).
Συγκεκριμένα στο ’77 λεπτό και μετα από το τέρμα που σημειώσαμε κάνοντας το 1-2 επιτέθηκαν μαζικά στους ποδοσφαιριστές μας, από τους οποίους δυο σωριάζονται στο έδαφος τραυματισμένοι. Το πιο περίεργο από όλα είναι οτι ένας ποδοσφαιριστής του Κοπτερου χτύπησε με σφαλιάρα τον διαιτητή του αγώνα και με έκπληξη είδαμε να μην αποβάλει κανέναν και να βγάζει κόκκινη στο ’97 που όλα είχαν κριθεί κρατώντας υπερβολική ώρα καθυστέρηση.
Ενα άλλο μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο λεγόμενος πρόεδρος τους που τους παρότρυνε επι 90 λεπτά, λέγοντας τους σπαστέ τους τα πόδια μπροστά στον διαιτητή και τον επόπτη.
Ε ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ.
Για εμάς νικητές του αγώνα ήταν οι ποδοσφαιριστές μας.
Εμείς περιμένουμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και παρακαλούμε τον παρατηρητή του αγώνα να μεταφέρει ακριβώς αυτό που έγινε για να μη θρηνήσουμε θύματα στα γηπεδα.
Ευχαριστούμε πολύ.

Δ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ