Το Σάββατο στα Πηγάδια το δεύτερο ματς του ΤΕΕ Θράκης κόντρα στην Θεσσαλονίκη

Για το Σάββατο 26 Μαρτίου και ώρα 16:00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια η δεύτερη αναμέτρηση του ΤΕΕ Θράκης που θα υποδεχθεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι μηχανικοί της Θράκης, μετέχουν στο 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΕΕ με την συμμετοχή 10 ομάδων απο όλη την Ελλάδα, που έχουν ως στόχο την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει στην Καλαμάτα το διήμερο 14 και 15 Μαΐου. Οι 9 ομάδες έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους, με τις νικήτριες κάθε ομίλου μαζί με την οικοδέσποινα της τελικής φάσης Καλαμάτα να συνθέτουν τις ομάδες του final-4 του 3ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Μηχανικών. Στον 1ο όμιλο μετέχουν πέρα απο το ΤΕΕ Θράκης και τα ΤΕΕ Καβάλας και Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Θράκης στο πρώτο της παιχνίδι κέρδισε με το εντυπωσιακό 8-1 μέσα στην Καβάλα, και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Θεσσαλονίκη και παράλληλα να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο final-4 των ΤΕΕ., βέβαια το έργο της δεν θα είναι εύκολο απέναντι στους Μηχανικούς της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως στην πρώτη διοργάνωση η εκπρόσωπος της Β. Ελλάδας ήταν το ΤΕΕ Θράκης, σε μια διοργάνωση που την πρώτη θέση κατέκτησε το ΤΕΕ Ιωαννίνων, ενώ πέρσι στην τετράδα αγωνίστηκε το ΤΕΕ Θεσσαλονίκης με τον τίτλο να τον κατακτά το ΤΕΕ Λάρισας.