ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Επιζητά τον έκτο παίκτη της η Φιλία Ορεστιάδας στα ματς με Θύελλα και ΑΟ Σερρών

Εκδρομή για τον ημιτελικό του κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” διοργανώνει η Φιλία Ορεστιάδας, η οποία στον δεύτερο ημιτελικό αντιμετωπίζει την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 19:00 τον ΑΟ Σερρών.

Η εκδρομή θα γίνει με το λεωφορείο που θα μεταφέρει και την ομάδα, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ μόνο για τους ενήλικες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ορεστιάδας έχει ως εξής:

Ο Γυμναστικός σύλλογος Φιλία Ορεστιάδας ενημερώνει τους φίλους του αλλά και του φιλάθλους του μπάσκετ στην Ορεστιάδα για τον μεγάλο ημιτελικό του κυπέλλου στον οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παρευρεθεί. Στις 30/3 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην πόλη της Ξάνθης στο κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου το οποίο αποτελεί και έδρα της τοπικής Ασπίδας, με αντίπαλο τον Α.Ο Σερρών.

Η διοίκηση του συλλόγου θα πραγματοποιήσει εκδρομή για τον μεγάλο αγώνα για να στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας αλλά και να απολαύσουμε ωραίο μπάσκετ.

Η εκδρομή θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει και την ομάδα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ μόνο για τους ενήλικες για την ενίσχυση του συλλόγου!

Δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους στο τηλέφωνο:6977403915 αλλά και στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας στις Ώρες 17:30-20:00.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε δίπλα μας σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα για την ομάδα μας. 

Πριν από αυτήν την εκδρομή πάντως, το απόγευμα του Σαββάτου έχουμε επιστροφή στις αγωνιστικές δραστηριότητες για την ομάδα του Γιώργου Ουζουνίδη η οποία με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου θα υποδεχτεί την Θύελλα Φερών σε έναν δύσκολο αγώνα, μιας και οι νίκες για τους “πορτοκαλί” είναι μονόδρομος από εδώ και πέρα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας στις 17:00. «Η παρουσία σας θα βοηθούσε τα μέγιστα για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, που καλεί τον κόσμο να τον στηρίξει.