O Έβρος Σουφλίου νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον παίρνει μαζί του στο τοπικό της ΕΠΣ Έβρου…

Μεγάλη αν και ανέλπιστη νίκη πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου στο “Φώτης Κοσμάς” επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 0-2 και πλέον οι δυο ομάδες θα συμμετέχουν κατά τα φαινόμενα στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου από την νέα χρόνια.

Ο Εθνικός πλέον ψάχνει ένα θαύμα για να ανατρέψει μια διαφορά εννιά πόντων σε επτά παιχνίδια, έχοντας και απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα, ενώ το Σουφλί με την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια επί του Εθνικού (έχει και μια ισοπαλία) και την δεύτερη φετινή φέτος έφυγε με το το τρίποντο μετά από έναν ακριβώς ολόκληρο γύρο επί του ίδιου αντιπάλου.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, αρχικά στο 10ο λεπτό όταν ο Κυριζάκης επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή με τον Μπινόπουλο όμως να αποκρούει. Η επόμενη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 14′ όταν ο Γκαϊδατζής στο ύψος της μικρής περιοχής πάσαρε στον Κυριζάκη, τον οποίο νίκησε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, με τον Γκαϊδατζή να παίρνει το ριμπάουντ αλλά και πάλι να δέχεται το στοπ από τον Μπινόπουλο.

Ο Εθνικός γενικά είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και σπατάλησε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία καθώς στο 35′ ο Γκαϊδατζής με ωραία κούρσα από την δεξιά πλευρά μπήκε στην περιοχή, δίνοντας παράλληλη πασά στον Γωνιάδη, που απέτυχε κι αυτός να σκοράρει καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, αφού ο Χελιδόνης δέχτηκε δικαιολογημένα την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή όταν χτύπησε τον Ευφραιμίδη εκτός φάσης. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Γωνιάδη να πραγματοποιεί το σουτ εκτός περιοχής, αλλά την μπάλα να περνά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους παίκτες του Έβρου Σουφλίου να μπαίνουν πιο επιθετικά, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, μιας και έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 52′, όταν από πάσα του Μέρτικα το πλασέ του Χιζονασβίλι αποκρούστηκε από τον Καλαϊτζίδη, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει στην επαναφορά και το σουτ του Ζιγκερίδη. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων αστόχησε και στο 63′ όταν στο σουτ που πραγματοποίησε νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Εθνικού, που απέκρουσε με το πόδι.

Μετά τα μισά του δευτέρου μέρους η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ανέβασε την απόδοση της. Στο 69ο λεπτό το σουτ του Θεοδωράκη πέρασε άουτ, ενώ στο 74′ ο Πιλτικάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπινόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες, όταν στο 78ο λεπτό ο Τσελέπης έδωσε την πάσα στον Δραγανίδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία. Ένα λεπτό αργότερα στο 79′ ο Έβρος Σουφλίου άνοιξε το σκορ, όταν ο Εμρέ σέντραρε από τα δεξιά και ο Δραγανίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλαϊτζίδη. Στο 82′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν καθώς ο Δραγανίδης έδωσε την πάσα στον Εμρέ, που με σουτ έγραψε το 0-2 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Εθνικός πίεσε έστω για να σημειώσει ένα γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, μιας και ο Γωνιάδης στο 85΄ νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, κάτι που συνέβη και στο 87′ όταν ο Μπινόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Κατρανίτσα. Έτσι ο Έβρος Σουφλίου πήρε μία νίκη γοήτρου, ενώ ο Εθνικός ουσιαστικά αποχαιρέτησε κι αυτός την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Καρυπίδης): Καλαϊτζίδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Τσορμπατζίδης, Δούπας (73′ Κριεζής), Χελιδόνης, Αμπραχαμιάν, Κυριζάκης (46′ Σιμιτσάκης), Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Γκαϊδατζής (65′ Πιλτικάκης).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μιχαηλίδης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Χατζάκης, Λειβαδιώτης (44′ Πετκίδης), Λίτσιος, Δραγανίδης, Μέρτικας (75′ Τσελέπης), Χιζανασβίλι, Εμρέ, Ευφραιμίδης, Ζιγκερίδης (90′ Ζάχος)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ