Την Πέμπτη το “Ελ Θράκικο” των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ροδόπης – Ξάνθης!

Για την Πέμπτη 24 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ροδόπης(κεντρική φωτό) και Ξάνθης στο γήπεδο του Κοσμίου, στα πλαίσια του Βόρειου ομίλου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες της Θράκης μαζί με της Αστυνομικές Διευθύνσεις των Δράμας, Σερρών και Χαλκίδικης συνθέτουν τον έναν απο τους δύο ομίλους της Θράκης, και στόχος των ομάδων είναι να προκριθούν στο final-4 του Πρωταθλήματος τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Χαλκιδική παράλληλα με τη διεξαγωγή των τουρνουά υπηρεσιών καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης με τη μορφή γιορτής Αστυνομικού αθλητισμού. Ο πρωταθλητής της Βορείου Ελλάδας θα παίξει με τον πρωταθλητή Αθήνας.

astynomikoi xanthisΗ Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης προέρχεται απο την ευρεία νίκη με 4-1 μέσα στην Δράμα και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα και για την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης(φωτο δεξιά) που κέρδισε με 2-1 την ομάδα της Χαλκιδικής στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση μεταξύ των Α.Δ. Ροδόπης και Ξάνθης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 16:00 στο γήπεδο του Κοσμίου. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δρακίδης με βοηθούς τους Ραίφ και Μπαλάφα της ΕΠΣ Θράκης.