Στο τσακ έμεινε εκτός μεταλλίων ο Μαγγίνας στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Οριακά έμεινε εκτός μεταλλίων ο Αλεξανδρουπολίτης αθλητής του Παναθηναϊκού Δήμος Μαγγίνας στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής και είχε μεταξύ άλλων και χαρακτήρα Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μετά το μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου, έλαβε μέρος και στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας αλλά δεν μπόρεσε να… τριτώσει το καλό και να ανέβει ξανά στο βάθρο.

Έμεινε στην τέταρτη θέση σημειώνοντας χρόνο 1:09:45 με μεγάλη διαφορά από τον πέμπτο που τερμάτισε 1 λεπτό και 15 δευτερόλεπτα μετά, αφού ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσόλης του ΓΑΣ Ιλισσός με χρόνο 1:11:00.

Αντιθέτως, ο τρίτος ήταν ο συναθλητής του Μαγγίνα στον Παναθηναϊκό, ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Πούλιος, που σημείωσε χρόνο 1:09:34 – δηλαδή ήταν κατά 11 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Αλεξανδρουπολίτη.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Χριστόφορος Μερούσης του ΦΟ Βροντάδου με χρόνο 1:09:27 και το χρυσό ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, επίσης του Παναθηναϊκού, με χρόνο 1:08:35.

Σημασία έχει όμως για τον Μαγγίνα ότι πήγε εξαιρετικά καλά σε ένα σχετικά άγνωστο σε αυτόν αγώνισμα. Στην φωτογραφία με τον προπονητή του Χρήστο Παπαχρήστο.