Το γούρι της Βούλας Παπαχρήστου στο Πόρτλαντ και η αντίδραση του Λάζαρου Χαριτωνίδη

Την οικογένειά της και ιδιαίτερα τον σύζυγό της Λάζαρο Χαριτωνίδη, που παρακολουθούσε με αγωνία από την τηλεόραση τις προσπάθειές της, ευχαρίστησε η Βούλα Παπαχρήστου μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Πόρτλαντ.

“Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τον σύζυγο μου, τον προπονητή μου, τον ΣΕΓΑΣ και όλους όσοι με έχουν βοηθήσει”, τόνισε χαρακτηριστικά η αθλήτρια της ΑΕΚ που είχε ένα ξεχωριστό… γούρι κατά την διάρκεια του αγώνα της στον τελικό του τριπλούν.

Στο πίσω μέρος του αριθμού με τον οποίο αγωνίστηκε η Παπαχρήστου υπήρχε ένα μήνυμα του εθνικού προπονητή Δημήτρη Ευαγγελόπουλου, που έλεγε… καλή επιτυχία μαμά.“Μπορεί να ήταν κι αυτό που μου έφερε την τύχη”, είπε η Παπαχρήστου.

Από την πλευρά του, ο θρακιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χαριτωνίδης σχολίασε στο facebook μετά την κατάκτηση του μεταλλίου από την σύζυγό του:

«Δεν υπάρχουν λόγια..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ μόνο ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!Η επόμενη μέρα δύσκολη και με πολύ δουλειά…Τίποτα δε σταματάει εδώ,υπάρχει και συνέχεια!!ΜΕΤΑΛΛΙΟ σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα..και τρελενομαιιιιιιιιιι!!!!??????????????»