Δηλώσεις από την ήττα της Ορεστιάδας με τον Φοίνικα Συρου

Στον κακό προγραμματισμό της Volley League στάθηκε ο Δημήτρης Ριζόπουλος, ενώ προπονητής της Ορεστιάδας ο Πλάμεν Κριστόφ μίλησε για νίκη στην Αλεξανδρούπολη ώστε να καθαρίσουν την παραμονή.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Πλάμεν Κριστόφ είπε: «Τελείωσε ένα γύρος με δύσκολα ματς κόντρας στις ομάδες που είναι στην πρώτη 4αδα. Είχαμε και τον τραυματισμό του Αμπουίλα που μας επηρέασε. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Θέλουμε να πάρουμε νίκη με τον Εθνικό ώστε να καθαρίσουμε με την παραμονή μας και να πετύχουμε το στόχο της σεζόν».

Ο ακραίος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά η ομάδα μας ήταν πολύ κουρασμένη. Την Κυριακή μας έβαλαν και παίξαμε με την Κηφισιά και σήμερα στην έδρα μας με τον Φοίνικα. Εμείς παίζουμε όλη τη χρονιά και κάποιοι κάνουν ότι θέλουν με τα προγράμματα. Απορώ ποιος τα σκέφτεται όλα αυτά».

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ντούσκο Νίκολιτς δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα. Η ομάδα μου είναι εδώ και μία εβδομάδα στο δρόμο και δεν ήταν εύκολος αγώνας. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει και με 3-0 εάν δεν κάναμε λάθη στο 3ο σετ. Θέλουμε δύο βαθμούς για να πάρουμε την 3η θέση αλλά ο αγώνας με τον Ηρακλή δεν θα είναι εύκολος και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα».

Ο διαγώνιος του Φοίνικας Τόμισλαβ Ντόκιτς είπε: «Έγινε σκληρός αγώνας. Η Ορεστιάδα έχει πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι να μείνει στην κατηγορία. Η γνώμη μου είναι πως παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλος μας. Θέλουμε την 3η θέση αν και η Κηφισιά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για μας καθώς έχουμε τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες».